Gezichtsverzorging

Deze Charlotte Tilbury producten zijn een musthave

Deze Charlotte Tilbury producten zijn een musthave

Van Kim Kardashian tot Nicole Kidman: celebs houden van het high quality make-up merk Charlotte Tilbury. De producten staan bekend om de gloed die jouw beste facial features accentueren. We zijn dan ook niet verrast dat de bestsellers van Tilbury subtiele tinten zijn. Ze laten jou en je huid stralen! Weet je niet waar je moet beginnen? We got you. Dit zijn de beste Charlotte Tilbury producten die jij moet hebben.

1. Airbrush bronzer €52,-

Deze award winning bronzer blijft de hele dag op je huid zitten. Het is ideaal voor contour en het geeft je een mooie sun-kissed glow. Breng het op je blote huid aan voor een stralende day look. Of gebruik de bronzer na het aanbrengen van je foundation voor een glamorous night look. De bronzer komt ook met een spiegeltje: handig voor het bijwerken van je make-up!

Bronzer

2. Beauty light wand - Pinkgasm €36,-

Dit is dé blush die TikTok heeft gedomineerd en we krijgen er niet genoeg van! Het wordt geleverd met een sponsapplicator en het is makkelijk aan te brengen. Je knijpt in de tube en brengt vervolgens de blush aan. Met een klein beetje blush kun je al een hoop verandering brengen in je make-up look. Je krijgt een natuurlijke gloed die mooi met de rest van je make-up mengt.

Highlighter

3. Lip Cheat Pillow Talk €23,- & Hot Lips Kim K.W. €32,-

Elke professionele make-up artiest weet dat deze lip combo onmisbaar is. De lipliner en lippenstift toveren je lippen om naar mooie, subtiele nude lips. De lipkleuren passen bij elke huidskleur. Het is perfect voor een everyday look. De lipliner is mat en droogt je lippen niet uit. De lippenstift is iets rozer dan op de foto, maar nog wel een prachtige kleur. Het is smooth, creamy en goed dekkend. De lipliner en lippenstift samen geven jou een mooie pout.

Lip liner

Lippenstift

4. Airbrush flawless setting spray €32,-

Door deze make-up spray blijft je make-up de hele dag op je gezicht zitten. Het is een van de beste setting sprays die jij écht moet hebben! Het is licht, gemakkelijk aan te brengen en droogt snel op. Warm of koud weer: de setting spray houdt je make-up de hele dag op zijn plaats. Je make-up wordt niet vettig in de loop van de dag. Een mooi extraatje is dat de setting spray een lekker geurtje heeft. It’s really a must have.

Setting spray

5. Beauty light wand – Spotlight €36,-

Iets wat in jouw make-up tas mist is deze award winning creamy highlighter. Als je op zoek bent naar een natuurlijke, subtiele highlighter, dan moet je dit proberen! Als het opdroogt kan het er heel glad en satijnachtig uitzien. Wil je toch meer shine? Met iets meer highlighter krijg je al een metallic glow. Wees voorbereid op de complimenten die op je staan te wachten!

Gold liquid highlighter

6. Nudegasm face palette €75,-

We zijn dol op dit veelzijdige palet met bronzer, highlighter en blush! Alle tinten komen mooi samen. Je kunt het over je hele gezicht aanbrengen. De twee contourtinten zijn beetje aan de koele kant. Ze zijn gepigmenteerd, makkelijk aan te brengen en long wear. De lichte highlighter geeft je een gorgeous gloed. Je kunt het zowel op als onder je foundation gebruiken. De perzikkleurige highlighter heeft een prachtige, donkere tint. Het is een high quality product dat aan iedereen aan te raden is: vooral als je niet veel tijd hebt om make-up aan te brengen, maar wel een perfecte finish wil!

Palette

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top