Lifestyle

Gestrest? Probeer deze 5 fijne yoga-apps

Gestrest? Probeer deze 5 fijne yoga-apps

Soms is het fijn om even helemaal tot rust te komen, yoga is daar een goede manier voor. Wist je dat je heel gemakkelijk yoga kunt doen vanuit je eigen woonkamer? Er zijn namelijk hele handige yoga-apps, waarbij je heel vanaf je telefoon op elke locatie een sessie kunt doen.

Wij hebben 5 fijne yoga-apps voor je op een rijtje gezet. Pak je yogamatje er maar bij!

1. Daily Yoga

Met meer dan 100 yoga- en meditatielessen, is deze app prima voor zowel beginners als gevordenen. Iedere oefening is onder begeleiding van een handige video en je kunt zelf je doel en de intensiviteit van je les aangeven. Ideaal dus!

Download via de App Store of Google Play.  

2. Yoga Studio

Deze app staat vol met yogasessies, van 10 tot 60 minuten, waarbij je zelf het niveau kunt bepalen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er niks voor jou bij zit! Leuk aan deze app is dat je zelf lessen kunt samenstellen, door yoga-oefeningen die je wilt doen samen te voegen. 

Download Yoga Studio via de App Store of Google Play

3. Yoga met Evy

Na het succes van de app 'Hardlopen met Evy', hebben de makers nu ook een yoga-app gemaakt. In deze handige app vind je verschillende yogastijlen, gebasseerd op beginners, maar ook op sporters en zwangere vrouwen. De oefeningen worden simpel, maar duidelijk uitgelegd. 

Download Yoga Met Evy via de App Store of Google Play

4. Pocket Yoga

De app 'Pocket Yoga' bestaat uit meer dan 150 yogaoefeningen met duidelijke illustraties en een stem die je door alle oefeningen leidt. Ook biedt deze app de mogelijkheid om een achtergrondmuziek te kiezen, zo blijf je lekker gemotiveerd! Doordat je kunt kiezen uit verschillende niveaus, is deze app ook zeker beginners proof. 

Download Pocket Yoga via de App Store of Google Play.

5. Asana Rebel

Deze app is perfect als je op zoek bent naar een combinatie tussen yoga en fitness. Je vindt hier verschillende yogaoefeningen in combinatie met krachttraining en cardio. Elke sessie duurt een kwartier, dus dit kan heel makkelijk even snel tussendoor.

Download Asana Rebel via de App Store of Google Play.

Beeld: Photo by Avrielle Suleiman on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top