Lifestyle

Dit zijn de beste organisatie apps die iedere volwassene op zijn iPhone zou moeten hebben

Dit zijn de beste organisatie apps die iedere volwassene op zijn iPhone zou moeten hebben

We weten niet hoe het bij jou zit, maar wij kunnen niet meer zonder onze (digitale) agenda's. Maar er zijn nog veel meer handige apps die je helpen je leven op orde te houden.

Dit zijn de beste organisatie apps die iedere volwassene op zijn of haar iPhone zou moeten hebben.

Organisatie apps voor je financiën

Ellevest

Deze app is gemaakt door vrouwen, voor vrouwen. Mede-oprichter en CEO Sallie Krawcheck is een voormalig directeur van Wall Street en wilde aan goede geldmanager maken voor vrouwen. Dat is Ellevest geworden, waarmee je een goed overzicht hebt (en ook geld kunt investeren, als je dat wilt). 

Mint

Mint is één van de organisatie apps die je ook echt moet proberen. Vergeet je wel eens een abonnement op te zeggen? Als je Mint op je telefoon hebt, zegt de app dat voor je op. Zo betaal je dus nooit extra voor je maandelijkse abonnementen die je toch niet gebruikt. Win-win!

Monarch: Personal Finance

Je geldzaken regelen met je lover kan een heel gedoe zijn. Grote kans dat jullie aparte rekeningen hebben en misschien ook een gezamelijke rekening. Met deze app heb je overzicht en kun je samen met je partner samenwerken en financiële doelen opstellen. Sparen voor die lange vakantie naar Ibiza? Via deze app is dat een stuk overzichtelijker dan in de gemiddelde app.

Organisatie apps voor klusjes en taken

Any.do

Een makkelijk to-do lijstje maken zonder al te veel poespas? Met deze app kun je makkelijk taken toevoegen en afvinken. Een soort Wunderlist, maar dan net iets beter.

Evernote

Gebruik je wel eens de standaard notitie-app in je telefoon? Dan moet je eens Evernote proberen. In deze notitie-app kun je makkelijker zoeken, al je notites netjes ordenen en terugvinden.

Productive

Productive is een app waarmee je nieuwe gewoontes op kunt bouwen. Stel persoonlijke doelen op en zorg dat je goede voornemens (of nieuwe doelen na een vakantie) vol kan houden.

Todoist

Net als Any.do is ook Todoist een hele simpele app om je taken bij te houden. Je kunt 'm ook samen gebruiken met je partner. Handig voor boodschappen!

Organisatie apps voor werk

Asana

De redder in nood als je met (veel) collega's werkt. In Asana kun je makkelijk de taken verdelen, toewijzen én in een oogopslag zien waar je zelf mee aan de slag moet. Fijn, want zo ben je ook productiever op je werk.

CamCard

Camcard is één van de organisatie apps die we echt een lifehack zouden noemen. Met deze app kun je namelijk visitekaartjes scannen. Vervolgens synchroniseert de app het met je contacten. Hoe handig is dat na een netwerkborrel? 

Google Agenda

Een fijne digitale agenda waar je heel veel in kunt specificeren. Denk: kleurcodes, meldingen voor bepaalde meetings (zodat je ze écht niet vergeet) en vooral heel veel overzicht. 

Slack

Wie kent Slack inmiddels niet? Met deze app kun je supermakkelijk communiceren met je collega's via verschillende kanalen. Geen gedoe met Whatsapp, mail of andere apps. In Slack maak je verschillende pagina's aan voor je teams en overleg je via die plek. Ook fijn: je kunt snel dingen terugvinden.

Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top