Travel

5 x de leukste hotspots in Zwolle om nú op je lijstje te zetten

5 x de leukste hotspots in Zwolle om nú op je lijstje te zetten

Maak je binnenkort een uitstapje naar Zwolle? We hebben genoeg tips voor de Overijsselse hoofdstad voor je. Van lekkere lunchtentjes in Zwolle centrum tot vintage winkels. Dit zijn de leukste hotspots in Zwolle

Zwolle centrum tips #1 - Vay.

Als eerste tippen we je Vay, een fijne kledingwinkel in de Sassenstraat. Een winkel vol trendy items in felle kleuren, van jurken tot tassen. Hier kom je zeker niet met lege handen vandaan! (Wij zijn ook erg fan van de heerlijke lookjes die op Instagram worden gepost).

PS: We tipten je ook hotspots in Groningen en hotspots in Leeuwarden.

Zwolle centrum tips #2 - Beautanica

Lekker borrelen in botanische sferen doe je bij Beautanica. Dit borrelrestaurant aan de Ossenmarkt is dé plek voor wijntjes met vriendinnen. Je stapt hier een soort urban jungle binnen - met planten op tafel, maar ook een plantenmuur. Amazing! Nog toffer: in dit restaurant vind je een wijnwand waar je zelf een glas wijn kunt tappen. Reden genoeg om deze hotspot in Zwolle centrum op je lijstje te zetten, right?

Zwolle centrum tips #3 - Finders Keepers

Je hart ophalen bij tweedehands kleding kan ook prima in de hoofdstad van Overijssel. Zin om lekker door vintage kledingrekken te speuren naar pareltjes? Dan zit je goed bij Finders Keepers in Zwolle centrum. Je vindt deze winkel in de Luttekestraat. Meer tips voor vintage winkels in het Noorden vind je hier.

Zwolle centrum tips #4 - Café Drip 

Een lekker bakje koffie doe je in Zwolle centrum bij Café Drip. Ga voor een lekkere speciale ijskoffie of maak er meteen een lunchmomentje van. Je kunt er namelijk ook prima lunchen met een tosti of een panini. Yum!

Zwolle centrum tips #5 - Misoji

In een prachtig monumentaal pand aan de Melkmarkt vind je de hippe hotspot Misoji. Hier eet je heerlijke ramen noodles, maar kun je ook terecht voor een bubble tea. Lunchen met een fijne poke bowl kan ook. 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top