Lifestyle

Dit is jouw gelukskleur op basis van je Chinese sterrenbeeld in 2022

Dit is jouw gelukskleur op basis van je Chinese sterrenbeeld in 2022

Het duurt nog heel even voor het Chinees nieuwjaar is, maar 1 februari begint het dan echt. 2022 wordt ook wel 'het jaar van de tijger' genoemd en daarom belooft 2022 nu al een goed jaar te worden. De tijger laat zich namelijk niet snel kennen en maakt zijn eigen keuzes. Bij een nieuw Chinees nieuwjaar horen ook nieuwe gelukskleuren. Dit is jouw gelukskleur op basis van je Chinese sterrenbeeld.

Check hier wat jouw Chinese horoscoop is

Gelukskleur Chinese sterrenbeeld 2022 #1 - Rat 

Blauw en zwart zijn jouw gelukskleuren voor 2022. Kenmerkende kleuren voor de rat, want aan de ene kant werk je hard en heb je altijd je woordje klaar maar aan de andere kant heb je een klein hart. De blauwe kleur symboliseert daarom je zachte kant en zwart je volhardende kant.

Gelukskleur Chinese sterrenbeeld 2022 #2 - Os 

Rood, oranje, wit en goud zijn dé kleuren voor jou. Een heel rijtje opvallende kleuren, maar dat komt omdat de os zich in 2022 wat opener gaat opstellen. Laat jezelf zien, spreek je uit en hou niet teveel binnen. In het jaar van de tijger probeer je als os spontaner te zijn en dat gaat je in 2022 beter af.

Gelukskleur Chinese sterrenbeeld 2022 #3 - Tijger

Het is jouw jaar! De gelukskleuren voor de tijger zijn groen, blauw en zwart. Vooral de kleur groen past erg goed bij je, want omdat dit jaar in het teken van jouw sterrenbeeld staat belooft het een goed jaar te worden. Je leert een stuk meer over jezelf en er komen nieuwe mensen op je pad.

Gelukskleur Chinese sterrenbeeld 2022 #4 - Konijn

Geel, bruin, blauw en zwart horen dit jaar bij je sterrenbeeld als je een konijn bent. Hele wisselende kleuren, wat ook betekent dat het een wisselend jaar kan worden. Dat betekent niet dat je 2022 meteen kunt afschrijven, maar wel dat je veel over jezelf gaat leren en het jaar wat langzamer op gang kan komen. 

Gelukskleur Chinese sterrenbeeld 2022 #5 - Draak 

Jouw gelukskleuren zijn groen, wit en goud. Handig in 2022, want appeltjesgroen belooft een van de trendkleuren voor dit voorjaar te worden! De draak heeft verder een goed jaar in dit 'jaar van de tijger' omdat de energie van de draak goed matcht met die van de tijger. Je hebt dit jaar veel energie waardoor sommige langverwachte dromen misschien wel zullen uitkomen. 

Gelukskleur Chinese sterrenbeeld 2022 #6 - Slang

Bij de slang horen aardse kleuren zoals bruin en geel, maar ook wit en goud horen bij je gelukskleuren. Je bent flamboyant, maar ook heel erg down to earth. Die combinatie kan opvallend goed werken dit jaar, al moet je in 2022 wel tegen een stootje kunnen. Ook kom je je koppige en eigenwijze kant extra tegen dit jaar. Het is tijd om keuzes te maken, slang!

Gelukskleur Chinese sterrenbeeld 2022 #7 - Paard

Ben je een paard in de Chinese horoscoop? Dan zijn rood, oranje, geel en bruin kleuren om in de gaten te houden. Vooral geel past bij je eindeloze energie die je dit jaar hebt. Op carrièregebied staan de sterren helemaal gunstig! 

Gelukskleur Chinese sterrenbeeld 2022 #8 - Geit

Natuurtint groen is helemaal jouw gelukskleur dit jaar, geit. Combineer de kleur met blauw en zwart en het geluk staat helemaal aan jouw kant volgens de Chinese horoscoop. Hoewel de kleuren kalm ogen en je op de golven van het jaar meebeweegt zoals je vaker doet, belooft 2022 voor jou ook een veranderend jaar te worden met nieuwe kansen.

Gelukskleur Chinese sterrenbeeld 2022 #9 - Aap

De liefde hangt in 2022 in de lucht als je Chinese sterrenbeeld aap is. Rood en oranje en dan vooral de warme tinten sluiten dan ook goed bij je aan. Maar ook wit en goud zijn jouw gelukskleuren. Dit jaar ligt vooral de focus op je vrienden, maar in de tweede helft van het jaar kan er zomaar een nieuwe liefde verschijnen. 

Gelukskleur Chinese sterrenbeeld 2022 #10 - Haan

Net als voor de aap zijn jouw gelukskleuren rood en oranje. Deze vurige tinten passen goed bij je, omdat je flexibel bent en makkelijk met tegenslag kan omgaan. Ook in 2022 ben je on fire en kan je de wereld aan. Zelfs als je halverwege het jaar tegenslagen te verduren kan krijgen, ga je met opgeheven hoofd verder. Go haan!

Gelukskleur Chinese sterrenbeeld 2022 #11 - Hond

Dan de hond. 2022 belooft een gelukkig jaar voor je te worden. Met groen, wit en goud zit jij dit jaar helemaal goed. Groen vanwege je rustige kanten en wit en goud vanwege je speelse kant. Laat het jaar over je heen komen, want het komt echt helemaal goed, hond. Zeker op het gebied van de liefde staan de sterren erg goed.

Gelukskleur Chinese sterrenbeeld 2022 #12 - Varken

De kleur groen zien we bij veel sterrenbeelden terug in dit jaar van de Tijger. Ook voor het varken is de gelukskleur groen. Ook aardetinten bruin en geel zijn kleuren die goed bij jouw karakter passen. 2022 kan een intens jaar zijn voor het varken in dit jaar van de Chinese horoscoop, omdat je jezelf zeker tegen gaat komen. Maar ondanks dat kan je dit jaar zeker aan, als je maar genoeg tijd voor jezelf neemt en het af en toe ook even rustig aan doet. 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top