Lifestyle

7 lieve dingen om nu even tegen je vriendinnen te zeggen

7 lieve dingen om nu even tegen je vriendinnen te zeggen

Valentijnsdag is meer dan alleen maar kaartjes sturen naar je vriend(in) of iemand die je leuk vindt, rozen krijgen of een date night inplannen. Het is ook de perfecte tijd om aan je vriendinnen te laten weten hoeveel je van ze houdt.

Dit zijn zeven dingen om nu even tegen je beste vriendin te zeggen.

Lief: 7 dingen om nu aan je vriendinnen te zeggen

1. Ik ben trots op je 
Perfect om tegen die vriendin te zeggen die net iets fantastisch heeft bereikt of niet trots is op zichzelf. Geef haar een steuntje in de rug en zeg dat je ongeacht alles onwijs trots op haar bent. 

2. Ik ben er altijd voor je 
Gaat het even niet zo goed met een beste vriendin? Laat merken dat je er voor haar bent en spreek ook uit dat je er altijd voor haar bent. Natuurlijk steun je een vriendin door je acties, maar soms wil ze het ook even horen.

3. Je bent precies goed zoals je bent - van binnen en van buiten
Voor de onzekere vriendin die veel te veel twijfelt over zichzelf. Jij weet al dat ze ontzettend lief, sterk én knap is. Nu zij nog.

4. Het komt goed, wij blijven altijd vriendinnen 
Voor de vriendin die er écht even doorheen zit. Misschien mentaal door alle lockdowns, misschien door een gebroken hart. Troost haar en zeg deze lieve woorden. Dat kan ze sowieso waarderen. 
 

5. Er is niemand zoals jij 
Woorden om alleen tegen je beste vriendin uit te spreken. Zij is namelijk de beste vriendin ooit en niemand is zoals haar. Alleen met haar kun je zulke goede gesprekken voeren, lachen én bij elkaar uithuilen.

6. Ook al zien we elkaar niet zo vaak, onze band blijft hetzelfde
Voor de vriendin die je niet regelmatig ziet en niet om de hoek woont. Stuur haar een lief kaartje of zeg in het echt tegen haar dat jullie band hetzelfde zal blijven. Want altijd als je haar weer ziet, voelt het als vanouds.

7. Ik hou van je
Omdat je dat ook aan vriendinnen moet zeggen af en toe en niet alleen aan je date of lover. 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top