Haarverzorging

Handig: dit kun je ook gebruiken als je geen droogshampoo in huis hebt

Handig: dit kun je ook gebruiken als je geen droogshampoo in huis hebt

We zijn gek op droogshampoo. Niet alleen omdat je je haren wassen nog even kunt uitstellen (hallo time management), ook omdat het je kapsel direct lekker veel volume geeft. Alleen soms is de geliefde bus droogshampoo natuurlijk ook wel eens leeg.

Geen tijd om naar de winkel te rennen of in nood voor droogshampoo? Dit is het alternatief voor droogshampoo dat net zo goed werkt. 

Dit is het alternatief voor droogshampoo

Het alternatief voor droogshampoo is losse gezichtspoeder, het liefst een witte poeder. Grote kans dat je dat al in huis hebt; normaal gesproken werk je daar je foundation mee af maar het werkt ook perfect als alternatief voor droogshampoo. Net als volumepoeder maakt het je haar namelijk wat stugger en neemt het vet op. Het matteert alles.

En dat is nét wat je nodig hebt als je lokken bij je haargrens wat vet aan het worden zijn. Grijp de volgende keer dus naar gezichtspoeder en breng het met een kwast aan op je haargrens en scheiding. Wedden dat je dan nog prima je haar wassen een dagje kunt uitstellen?

 

Zo werkt deze TikTok-hack

@hannahwarling

love this hair hack to absorb any excess oil + add volume! ✨ ##hairhacks ##lifehack ##hairtips ##hairtok ##lifetips ##girlytips ##makeuptricks ##tipsandtricks

♬ Classic - MKTO
Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top