Fashion

4 Apps voor die perfecte kont

Soms is het té moeilijk om dat chocolaatje te laten liggen of om het bij een handje chips te houden. Vooral nu de zomer eraan komt en we ons in onze bikini's moeten gaan vertonen, is het verstandig om op je voeding te gaan letten. Gezond eten en bewegen gaan natuurlijk hand in hand, maar laten we ons vandaag even focussen op het bewegen. Work that ass!
 
We dromen allemaal van een perfecte ronde en strakke kont. Sommige vrouwen zijn gezegend met zo'n achterwerk, anderen moeten er voor werken. Toch is het belangrijk, of je nu over die mooie kont beschikt of niet, om in shape te blijven. Bovendien is er altijd ruimte voor verbetering. Deze vier apps zullen jou helpen om that amazing ass te creëren voor de zomer. Succass!
 
1 Daily Butt Workout
Dit is jouw personal trainer waar en wanneer je maar wil. Het is een dagelijkse routine app die training geeft voor je kont. Op een effectieve en snelle manier, gewoon vanuit je eigen woonkamer.
 
4 ass appsapps voor ass
 
Meer informatie: Apple & Android
 
2 30-day Butt Lift Workout
Dit is de perfecte app wanneer je wilt werken aan je dijen en kont. 30 Dagen lang moet je elke dag 10 minuten werken aan die Braziliaanse kont. Dit kun je vanuit huis doen of in de sportschool.  
 
apps voor kont
 
Meer informatie: Apple & Android
 
3 Butt Workout
Wanneer je een goede, snelle en effectieve work out wil is deze app perfect voor jou (er zijn niet eens attributen nodig)! De app belooft dat dit de enige app is die je nodig hebt om in shape te blijven en om te zorgen voor die geweldige kont die altijd al wilde hebben.
 
apps voor kontapps voor kont
 
Meer informatie: Apple & Android
 
4 Brazilian Butt
Deze app belooft je die onweerstaanbare kont in minder dan twee weken tijd. De oefeningen zijn leuk om te doen en wij kunnen nu al niet wachten op de resultaten over twee weken.
 
kont appskont apps
 
Meer informatie: Apple & Android
 
 
 
 
 
 
Deel dit artikel
Back to top