Health

6 x inspirerende fitness Instagram accounts

6 x inspirerende fitness Instagram accounts

Het kan soms best lastig zijn om motivatie te vinden voor een goede work-out. Hoe handig is het als je dit gewoon ziet op je tijdlijn, tijdens het scrollen op je telefoon?

Door inspirerende fitness accounts te volgen op Instagram, zal je automatisch een stuk meer motivatie krijgen om te gaan sporten. Wij hebben 6 inspirerende fitness Instagram accounts voor je op een rijtje gezet. 

1. @Kayla_itsines

Op het Instagram account van Kayla zal je alles tegenkomen wat met fitness te maken heeft, van krachttraining tot cardio en buikspieren. Ook laat ze regelmatig before and after foto's zien van mensen die haar routine hebben gevolgd. Zo zul jij dus extra gemotiveerd raken om te beginnen.

2. @AmandaBisk

Amanda is een Australische yoga- en pilatesinstructeur. Haar Instagram staat helemaal in het teken van stretchen, gezondheid en het trainen van je lichaam. Je zal zeker een motivatie boos krijgen na het zien van alle yoga-poses en workouts op haar account!

3. @Nochtlii

Deze fitnessliefhebber staat bekend als de fitgirl van Nederland en neemt je op haar Instagram onder andere mee in al haar work-outs en geweldige sport oufits. Maar ook body positivity is zeker terug te vinden op dit account. 

4. @Jenselter

Wil je aan je billen werken? Dan is dit hét Instagram account om te volgen! Jen woont in New York en leert je de kunst van het trainen van je bilspieren. Ook haar schattige hondje zien we vaak terug op haar Instagram. 

5. @AnnaVictoria

Het Instagram account van Anna staat bomvol motiverende quotes en heerlijke gezonde maaltijden om jou voldoende motivatie te geven. Ook heeft Anna een eigen trainingsgids, waarbij before and after foto's volop te zien zijn. 

6. @Sarina.fit

Nog een Nederlandse fitnessliefhebber voor in het rijtje is Sarina. Op haar Instagram account @sarina.fit vind je verschillende unieke work-outs en genoeg foto's om motivatie te krijgen voor je eigen routine. 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top