Interior

7 x mooie interieur Instagram accounts om te volgen

7 x mooie interieur Instagram accounts om te volgen

Zin om je interieur een update te geven? Of je nu gaat voor een likje verf en een hoop nieuwe treasures tot alleen wat schuiven met je bestaande meubelen en accessoires verwisselen. Uit de volgende Instagram accounts haal je in ieder geval een dosis interieur inspiratie. Van wit en minimalistisch tot kleurrijk en uitbundig...

1. @greenandmustard

Moeder en schoondochter, Sally en Anna, hebben een obsessie voor interieur. Ze besloten hun liefde te delen via een blog waar we hun mooiste interior finds kunnen bewonderen. En hun Instagram account ziet er al net zo appetijtelijk uit. 

2. @amberinteriors

Amber Lewis woont samen met haar man en dochter in Californië. Naast moeder is Amber designer van haar eigen interieuraccessoires-lijn, CEO van Amber Interiors en ook nog eens succesvol Instagrammer. 

3. @ensuus

De Nederlandse Suzanne de Jong is blogger en interieurstylist voor &SUUS interieuradvies en deelt op haar Instagram pagina alles wat ze leuk vindt: van haar eigen interieur en uitjes met haar kids tot woontrends en tips. 

4. @myscandinavianhome

De Londense Niki woont samen met haar man en twee dochters in Zweden. Ze begon haar blog in 2011 met een simpele visie: mensen inspireren met de Scandinavische stijl gemixt met een vintage touch. 

5. @attpynta

Kai en Amanda, een Zweed en een Brit die wonen in Londen, ontmoetten elkaar tijdens hun werk in de mode industrie. Na een koffiedate was het idee voor Att Pynta geboren: de eigentijdse, Scandinavische stijl voor een betaalbare prijs.

6. @interiorjunkiecom

Sinds het kopen van haar droompaleis kreeg Elisah een obsessie voor alles wat te maken heeft met wonen. Inmiddels werkt ze als freelance lifestyle journalist, fotograaf, interieurstylist en vlogger en kunnen we haar passie voor interieur op de voet volgen via haar Instagram account @interiorjunkie.  

7. @whitelivingetc

Een interieur Instagram account waarbij wit de boventoon voert. Hou je van wit met hier en daar een zwart of houten accent? Follow!

 

Meer instagram inspiratie zien? Hier vind je onze 7 favoriete accounts voor vegan inspiratie.

 

Beeld: iStock

 

Deel dit artikel
Back to top