Health

5 x de beste YouTube kanalen voor jouw thuis workouts

5 x de beste YouTube kanalen voor jouw thuis workouts

Nu de sportscholen dicht zijn, is het alsnog goed om in beweging te blijven. Je kunt natuurlijk buiten een rondje wandelen of hardlopen, maar dat is niet altijd fijn als het zo koud is. Wist je dat je ook heel veel leuke workouts op YouTube kunt vinden, die je gewoon thuis kunt doen?

Benieuwd? Hieronder vind je een aantal YouTube kanalen voor een fijne thuis workout. 

1. Eva Fitness

Als je op zoek bent naar een intensieve workout om vet te verbranden, dan heb je op het YouTube kanaal van Eva Fitness genoeg keus! Met de staande workouts, die vooral cardio gerricht zijn, staat het zweet gegarandeerd op je voorhoofd. De video's variëren van 10 minuten tot 50 minuten, dus er zit altijd wel wat bij.

2. Walk at Home by Leslie Sansone

Heb je liever een wat minder intensieve workout? Dan is dit YouTube kanaal iets voor jou! Hier vind je talloze 'walking at home' workouts om jouw stappen doel te behalen en ondertussen lekker even wat calorieën te verbranden. 

3. Blogilates

Als je houdt van veel variatie in je workout, is het YouTube kanaal 'Blogilates' zeker iets voor jou! Hier vind je onder andere workouts voor je armen, benen, billen en buikspieren, maar ook genoeg cardio. Zo kun jij gericht naar je doel werken!

4. Growwithjo

Ook dit YouTube kanaal staat weer vol met allemaal verschillende soorten workouts, van een goede benen en billen workout tot een leuke cardio box sessie. De video's worden ook nog eens gemaakt door de vrolijke dame Jo, zo krijg je nog een beetje extra motivatie.

5. SELF

SELF staat helemaal in het teken van één met jezef worden en heeft daarvoor de leukste workout video's. Doe bijvoorbeeld mee met een leuke yogavideo of train je buikspieren en test je evenwicht. Op het YouTube kanaal vind je niet alleen super handige workouts, maar ook nog eens tips voor gezonde voeding. Hoe handig!

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top