Lipstick

Dit zijn de mooiste lipsticks voor de herfst

Dit zijn de mooiste lipsticks voor de herfst

Het is koud buiten en het wordt weer eerder donker. We passen ons hierop aan op veel manieren. Denk aan onze kleding en de hoeveelheid dekentjes die we dragen in huis. Maar uhm, wat draag je eigenlijk op je lippen in de koudere seizoenen? Dit zijn onze favoriete lipsticks voor in de herfst.

Aubergine

Een beetje paars, een beetje rood en een beetje donker. Aubergine is de perfecte lipkleur voor in de herfst. Het valt lekker op maar is niet zo gewaagd en doordringend als rood. Wij zijn fan!

Anastasia Beverly Hills Matte & Satin Lipstick - Blackberry - €25,-

Mauve

Roze is een kleur die het hele jaar mooi is om te dragen. In de herfst en winter is vooral een roze tint met een koelere ondertoon een mooie optie. Wij raden aan om te kiezen voor mauve! Deze prachtige mauve kleur van Mac is een van onze favorieten.

Mac Powder Kiss Lipstick - P for Potent - €29,-

Perzik roze

Perzikkleuren lijken misschien meer geschikt voor de zomer. Maar wat ons betreft zijn dit soort kleuren ook heel erg leuk om te dragen in de herfst! Het is misschien vroeg donker buiten, maar dat betekent niet dat onze make-up ook donker moet zijn. Met deze lipkleur geef jij je hele look iets levendigs!

NARS Satin Lipstick - €37,49

Donker bloedrood

Voor wie houdt van een bold statement maken, is een donkere bloedrode lipstick de perfecte optie. Het neigt naar zwart maar blijft hier toch nog net een beetje van weg. Combineer deze gewaagde kleur met een winged eyeliner of een paar lange nepwimpers.

E.L.F O Face Satin Lipstick - Smolder - €10,-

Klassiek rood

Voor iedere tijd van het jaar is klassiek rood een prachtige optie. Deze kleur is en blijft in de mode! Ruby Woo van Mac is dan ook een cult classic.

Mac Matte Lipstick - Ruby Woo - €27,-

Diepe berry

De herfst is de tijd voor diepere en donkere kleuren. Voor wie liever wegblijft van rood, is er de diepe berry kleur. Deze paarse tint staat iedereen mooi!

NYX Shout Loud Satin lipstick - Into The Night - €9,95

Doorzichtige gloss

Doorzichtige gloss is altijd in de mode! Maar zeker in de herfst is een natuurlijke look helemaal in. Gloss met glitter is ook trending, voor wie houdt van een iets opvallendere look.

Douglas Collection Make-Up Lip Volumizing Gloss - Crystal Clear - €10,95
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top