Fashion

Rood is de kleur van de herfst: zo style je de look

Rood is de kleur van de herfst: zo style je de look

De herfst is weer begonnen! De tijd voor de pasteltinten is geweest, de herfstkleuren maken weer hun jaarlijkse comeback. De kleur die deze herfst overal gezien gaat worden is rood! Wil jij weten hoe je deze kleur het beste kunt stylen deze herfst? Wij zetten onze favoriete style tips voor je op een rijtje.

Een hintje rood

Als je de kleur van de herfst op een wat subtielere manier in je outfits wil verwerken, kun die dit doen met behulp van accessoires. Denk aan een rode tas, een rood speldje in je haar of rode schoenen. Combineer de rode accessoires met een volledig zwarte look voor een extra classy feel. Maak de look vervolgens af met een rode lipstick om de look helemaal af te maken.

Maak een statement

Rode items zijn helemaal in deze herfst en daar kan jij een groot statement mee maken! Rode broekpakken zijn bijvoorbeeld in. Combineer deze met je favoriete zwarte pumps voor een klassieke office look. Rode jurken zien we ook steeds meer terugkomen. Ga voor een lekker opvallende jurk met veel volume en combineer deze met subtiele accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan simpele maar elegante sieraden.

Ga voor monochroom

Waarom zou je maar één element van je outfit rood maken als je ook je hele outfit kan veranderen in een vision in red? Combineer verschillende rode items zoals rokjes, tops en jassen. Breek de look op met wat neutraal gekleurde accessoires zoals zwarte schoenen of een riem. Rood is niet alleen de kleur van de herfst, deze herfst is rood jouw kleur!

Omarm de herfstlook

Het is herfst, dat betekent dat we onze trenchcoats en sjaals weer uit de kast mogen trekken! Bordeauxrood is een prachtige herfstachtige kleur die nooit uit de mode gaat. En aangezien rood helemaal in is, is dit de tijd om deze kleur te dragen. Ga voor herfstachtige accessoires in deze rode tint en combineer deze met herfstachtige stofjes zoals corduroy en flannel. Wij krijgen als spontaan zin in een Pumpkin Spice Latte als we eraan denken.

Ga voor rood leer

Een van de trends die we veel terug zien komen is rood leer! We zien het in de vorm van leren jasjes, maar ook als schoenen en tasjes. Een leren jas van goede kwaliteit is tijdloos! Dit is wat ons betreft dus zeker een item om in te investeren. Combineer je rode leer look met spijkerstof voor een mooi contrast, en om je lekker warm te houden tijdens de koudere seizoenen.

Beeld: NL Beeld
Deel dit artikel
Back to top