Fashion

5x inspiratie: deze kleurrijke trenchcoats zijn perfect voor deze herfst

5x inspiratie: deze kleurrijke trenchcoats zijn perfect voor deze herfst

Trenchcoat season is begonnen en dat betekent dat we weer een goede reden hebben om een trenchcoat te shoppen. Om extra vrolijk de herfst door te komen, kies je voor een kleurrijke trenchcoat. Wil jij deze herfst fashionable én kleurrijk doorkomen? Doe dan wat inspiratie op in dit artikel voor de leukste trenchcoats.

Waarom een trenchcoat?

Een trenchcoat is de perfecte jas voor de herfst? Waarom? De jas is niet te dik en niet te dun. Een goede jas uitzoeken in de herfst is soms best lastig. De ene dag is het namelijk zonnig, de andere dag regent het. Met een trenchcoat zit je dus altijd goed. Daarnaast zit een trenchcoat erg comfortbel en maak het je outfit in de herfst helemaal af.

1.    Rode trenchcoat met dubbele knopen

Rood is een kleur die perfect past bij de herfst. Een rode trenchcoat is niet alleen vrolijk, maar past dus ook mooi in de herfstpallet. Deze lange trenchcoat heeft een ceintuur die je figuur mooi accentueert en door de knopen die je de jas goed dicht. Een perfect item dus voor deze herfst.

rode trenchcoat boohoo

Shop rode trenchcoat met knopen bij Boohoo

2.    Groene baggy trenchcoat

Een groene trenchcoat is een kleurrijke trenchcoat die ook perfect past bij de herfst. Doordat de trenchcoat baggy is, draag je er gemakkelijk een dikke trui of vest onder. Draag onder deze trenchcoat welke jeans je maar wil of een leuk jurkje of rokje.

groene baggy trenchcoat boohoo

Shop groene baggy trenchcoat bij Boohoo

3.    Blauwe trenchcoat met ceintuur

Wil je een échte kleurrijke trenchcoat? Kies dan voor een blauwe trenchcoat. Deze trenchcoat fleurt je garderobe helemaal op. Een blauwe trenchcoat zie je niet veel voorbijkomen, dus aan originaliteit geen gebrek wanneer je deze jas draagt.

trenchcoat blauw boohoo

Shop blauwe trenchcoat met ceintuur bij Boohoo

4.    Kourtney Kardashian trenchcoat

Altijd al eruit willen zien als een echte Kardashian? Kies dan deze Kourtney Kardashian roze trenchcoat van nep krokodillen leer. Door deze trenchcoat aan te doen, voel je je een échte diva. Kleurrijk is deze trenchcoat zeker, dus als dat is wat je zoekt, is dit de perfecte jas voor jou.

kourtney kardashian trenchcoat

Shop Kourtney Kardashian trenchcoat bij Boohoo

5.    Bruine trenchcoat imitatieleer

Een bruine trenchcoat van imitatieleer is een andere trenchcoat die perfect past bij een kleurrijke herfst. Deze trenchcoat geeft je outfit een stoere finishing touch. Met een spijkerbroek of jurkje onder deze trenchcoat ben je klaar voor de herfst.

trenchcoat bruin boohoo

Shop bruine trenchcoat imitatieleer bij Boohoo

Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top