Lipstick

Deze lipgloss is dé dupe van de viral Fenty Beauty gloss

Deze lipgloss is dé dupe van de viral Fenty Beauty gloss

Steeds meer mensen stappen van een felle (maar ook prachtige) lippenstift of -gloss over naar een glowy clear lipgloss. De Fenty Beauty Diamond Milk is er daar een van en op onder andere TikTok, Pinterest en Instagram zien we deze gloss overal voorbij komen. Eén nadeel is dat 'ie megaduur is, maar, wij hebben de perfecte dupe voor je gevonden!

En deze vind je gewoon bij de drogisterij bij je in de buurt...

Dit is de dupe van de Fenty Beauty gloss

In make-uproutines van allerlei beauty goeroe's zien we de gloss voorbij komen: de Fenty Beauty Diamond Milk. Niet alleen is de naam prachtig, maar hij doet de lipgloss ook zijn eer aan. Deze is namelijk prachtig transparant van kleur, is shiny én milky. Perfect voor elke gelegenheid dus, omdat 'ie eigenlijk overal bij past. Daarbij geeft deze Diamond Milk je outfit ook nog eens wat extra spicyness. En je hoeft er bijna niets voor te doen. 

Maar zoals we al zeiden zit er aan de Fenty Beauty gloss wel een stevig prijskaartje. Gelukkig weten we dit heel slim op te lossen, want we hebben een dupe voor je gevonden die écht enorm veel op de Fenty-variant lijkt. Met het geld waar je anders een Fenty gloss voor zou kopen, kun je nu wel dertig dupes van halen. Dat is een grapje natuurlijk, maar de dupe-gloss is wél heel erg goedkoop.

Bijna geen verschil

Soms wijken sommige dupes nog weleens af van het origineel, wat op zich ook niet heel gek is, aangezien het een namaak is. Toch is er tussen deze namaak-variant die we via TikTok vonden en het origineel bíjna geen verschil te zien. We zullen je niet langer in spanning houden, maar we hebben het obviously over de Maybelline Pearl gloss! Deze lipgloss zul je al voor 11,99 euro in je beauty stash vinden en is daarmee maar een piepklein deel van wat je voor de Fenty gloss zou betalen. 

De twee lijken zo erg op elkaar qua inhoud, maar de prijzen zijn een wereld van verschil. Daarnaast plakt deze versie ook niet en bevat het ook nog eens hyaluronzuur waardoor je lippen prachtig en gehydrateerd blijven. Verder doet het dus ook een stuk minder pijn als je per ongeluk verslaafd raakt aan deze lipgloss, want goedkoop is 'ie zeker. Een paar keer per dag smeren en je lippen zijn bijna 24/7 hartstikke mooi.

Check hieronder het verschil tussen de Fenty Beauty Diamond Milk en de Maybelline Pearl!

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top