Lipstick

Een glossy lip die de hele dag blijft zitten: het kan echt!

Een glossy lip die de hele dag blijft zitten: het kan echt!

Het dragen van lipgloss doen veel beautylovers maar al te graag. Het is sexy en het geeft je make-up look dat beetje extra glamour. Toch heeft het dragen van lipgloss zo zijn nadelen. Het kan plakkerig zijn en het blijft ook vaak niet erg lang zitten. Het merk Haus Labs van Lady Gaga lijkt hier iets op te hebben gevonden!

Haus Labs 

Lady Gaga is de trotse eigenaar van het beautymerk Haus Labs. Recent kwam zij uit met haar nieuwe Atomic Shake Lip Lacquers. Dit product is een vloeibare lipstick met een intense glans. Het is dus een combinatie tussen een lipstick en een gloss. Het verrassende aan dit product is dat het niet afgeeft! Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn, toch zijn verschillende influencers, waaronder Nikkie de Jager, enorm onder de indruk van het product. Ook Lady Gaga zelf draagt het product maar al te graag. Zo claimt ze de lipstick te dragen tijdens haar optredens voor haar Chromatica Ball wereldtournee.

@hauslabs 🚨 @nikkietutorials calls the viral, transfer-proof Atomic Shake Lip Lacquer the *coolest lip product ever* Grab the remaining shade on #HausLabs ♬ original sound - HausLabs

 

Het gebruik van dit product gaat samen met een aantal belangrijke instructies. Ten eerste hoor je de verpakking goed te schudden voor gebruik. Je zal horen dat er een balletje in zit, net zoals in een nagellak. Na het schudden kun je het product aanbrengen. Probeer je lippen tijdens het aanbrengen van elkaar af te houden. Na het aanbrengen van de kleur moet je het product minstens 15 seconden laten drogen zonder dat de lippen elkaar aanraken. Hierna heb je een prachtige glossy lip die de hele dag blijft zitten!

De beste alternatieven

Haus Labs is online te verkrijgen. De Atomic Shake Lip Lacquers kosten 35 euro. Daarnaast zal je hoogstwaarschijnlijk invoerkosten moeten betalen. Heb jij dat geld er niet voor over of ben je op zoek naar een alternatief? Wij zetten de beste voor je op een rijtje.

NYX Lip Lacquer

NYX Professional  Makeup Slip Tease Full Color Lip Lacquer - €7,95

MAC Lip Lacquer

MAC Patent Paint Lip Lacquer

NYX Shine Loud Lipgloss

NYX Professional Makeup Shine Loud High Shine Lip Gloss - €10,95

Armani Lip Maestro

Armani Lip Maestro - €23,95

 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top