Lipstick

Mannen vinden lipgloss bij vrouwen sexy, dit is waarom

Mannen vinden lipgloss bij vrouwen sexy, dit is waarom

Een beetje lipgloss kan een make-up look helemaal afmaken. Het is dat extra beetje zelfvertrouwen en het maakt onze lippen dat extra beetje sexy, en dat vinden mannen blijkbaar ook! Dit is waarom.

Mannen zouden volgens verschillende Tiktokkers, lipgloss ontzettend sexy vinden bij een vrouw. Dit zou namelijk iets weghebben van hoe onze lippen daar beneden eruit zien als we opgewonden zijn. Dit zou ervoor zorgen dat mannen onze glanzende lippen erg aantrekkelijk vinden.

Do's en dont's

Om dit leuke weetje te gebruiken in jouw voordeel zijn er een aantal dingen die je beter wel of niet kunt doen bij het aanbrengen van lipgloss. Zo kun je bijvoorbeeld het beste gaan voor een neutrale kleur of een gloss zonder kleur. Het gaat er vooral om dat de lippen er niet al te onnatuurlijk uit moeten zien. Een fellere kleur of een gloss met veel glitter gaat dus tegen de illusie in. Wist jij trouwens dat jouw perfecte nude dezelfde kleur is als jouw tepels? Zeker in deze context, is dit trucje het waard om uit te proberen!

Daarnaast is het altijd mooi meegenomen als je de illusie van vollere lippen kunt creëren. Je kunt dit doen door een lipliner onder je gloss te gebruiken. Zet hiermee je cupidoboog en de onderste rand van je onderlip een beetje extra aan om een voller effect na te bootsen. Je kunt ook een lipplumper gebruiken om vollere lippen te krijgen. Deze tintelen een beetje, dus als je gekust wordt geeft dit je zoenpartner ook nog eens een extra sensatie!

Tot slot is het aan te raden om geen lipstick onder je gloss te dragen. Het doel is om een natuurlijke look te creëren. Ga daarom voor enkel een gloss die de kleur heeft waar jij tevreden mee bent. Een lipgloss die niet al te plakkerig is werkt hier het beste. Je wil bijvoorbeeld niet dat je haar vast komt te zitten aan je lippen of dat je iemand weet te verleiden en dat het vervelend aanvoelt tijdens het zoenen!

Onze favorieten

Benieuwd naar of jij een man aan de haak kan slaan door dit weetje toe te passen? Dan zijn dit onze favoriete lipglosses om uit te proberen.

Mac Lipglass

MAC Clear Lipglass - Clear (15ml) - €19,50

Makeup Revolution Plumping Gloss

Makeup Revolution Pout Bomb Plumping Gloss (Various Shades) - €5,95

Anastasia Beverly Hills Crystal Gloss

Anastasia Beverly Hills Crystal Lip Gloss - Crystal 4.8ml - €23,95
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top