Beauty

Wat vinden mannen van: vrouwen zonder make-up?

Wat vinden mannen van: vrouwen zonder make-up?

Ja hier is ie dan eindelijk weer! Een nieuw mannenpanel, nieuwe vragen, nieuwe meningen. Althans de mannen zijn niet helemaal nieuw, maar we hebben het mannenpanel verdubbeld, dat betekent dubbel zoveel interessante meningen. En we trappen af (om in mannelijke termen te blijven) met de vraag waar wij op de redactie heel erg benieuwd naar zijn: Wat vinden mannen nou eigenlijk van vrouwen zonder make-up? En zien ze dit uberhaupt wel? De waarheid is soms hard, vrouwen.

Marco (22) Mede-eigenaar van Bootcamping

"Vrouwen zonder make-up vallen snel op. Ze zijn vergelijkbaar met onbewerkt voedsel... Puur, maar het is het net niet. Het is niet onverzorgd maar een beetje make-up is echt niet verkeerd."

@marcobrienissen

Tim (28) Manager Healthbox BV 

"Ik zie het gelijk als een vrouw geen make-up draagt. Zelf vind ik een combinatie prettig. Thuis op de bank is het fijn om er zo natuurlijk mogelijk uit te zien, maar het is ook leuk als de vrouw zich opmaakt als we ergens heen gaan."

@healthbox_nl 

Roger (23) Student Media, Informatie en Communicatie

"Houden zo! Hoe minder, hoe beter. Als een vrouw zonder make-up mooi is, heb je echt de goede te pakken. Ze zijn alleen zeer zeldzaam. Het komt zeker niet onverzorgd over, het straalt eerder lef en zelfverzekerheid uit. Dat is top!"

@rogervnbulken

Marc (21) Student Bedrijfskunde MER

"Ik hou wel van een natuurlijke look. Geen make-up is dus helemaal prima. Het is namelijk ook niet erg prettig om de volgende ochtend een halve hartverzakking te krijgen als je opzij kijkt."

@marcdevroome

Roy (25) Project Developer H&S Group 

"Beter te weinig dan te veel make-up naar mijn mening. Een vrouw zonder make-up kan heel mooi zijn, vooral met felle lichtkleurige ogen. Daarentegen kan niet iedereen het hebben..."

@royrenso

Dennis (37) Designer

"Hoe minder make-up, hoe beter! Een vrouw komt zo veel zekerder over. Ik snap ook wel dat een beetje hulp geen kwaad kan op maandagmorgen, maar een vrouw hoeft zich niet te verstoppen achter een masker wat mij betreft."

Nick (24) Afgestudeerd Commerciële Economie

"Fantastisch! Dit zouden vrouwen (die dit kunnen hebben) veel vaker moeten doen. Die plamuurplagen heb ik nooit interessant gevonden. Erg gewaagd als een vrouw dit durft tegenwoordig en als ze zich dan ook nog eens zelfverzekerd voelt, omdat ze gewoon een natural beauty is."

Joshua (22) Student Bedrijfskunde MER

"Love it! Mannen dragen ook geen make up. Een keertje zonder een laagje plamuur is zeker geen ramp. Echt een aanrader! Je bent mooi zoals je bent. Met uitgaan kan je daarentegen wel wat op doen om de boel wat op te fleuren, dat vind ik ook zeker aantrekkelijk."

@_1994_

 

Waar zou jij graag de mening van het mannenpanel over willen horen? Laat het ons in een reactie hieronder weten!

Deel dit artikel
Back to top