Haarverzorging

Wat vinden mannen van: vrouwen met grijs geverfd haar?

Wat vinden mannen van: vrouwen met grijs geverfd haar?

Het is weer woensdag en dat betekent dat de week door de helft is. Tijd om dat te vieren met het verse mannenpanel van TrendAlert. Deze week worden er vergelijkingen gemaakt met The Walking Dead en The Lord of the Rings... Ja, de mannen hebben ook deze week hun woordje weer klaar. Toch zijn ze het niet allemaal over dit onderwerp eens. Read on! 

Marco (22) Mede-eigenaar van Bootcamping

"Stoer, een tikkeltje creatief en mooi."

@marcobrienissen

Tim (28) Manager Healthbox BV 

"Hier kan ik kort over zijn: dit vind ik gaaf en stijlvol."

@healthbox_nl 

Roger (23) Student Media, Informatie en Communicatie

"Dit kan heel tof zijn! Maar zeker niet bij elke vrouw. Sommige vrouwen hebben al een heel bleek voorkomen en met grijze haren erbij wordt het net een personage uit The Walking Dead. Met de juiste balans is het zeker een go!"

@rogervnbulken

Marc (21) Student Bedrijfskunde MER

"Dat grijze haar komt uiteindelijk vanzelf wel joh, maak je daar maar niet zo druk om. Als je het dan toch doet, is het wel een goed afweersysteem voor mannen."

@marcdevroome

Roy (25) Project Developer H&S Group 

"Hier heb ik lang over na moeten denken. Het wijkt een beetje af van de standaard, maar dat heeft ook wel weer wat. Een vrouw met deze haarkleur associeer ik snel met de termen: stoer en zelfverzekerdheid. Goedgekeurd dus!"

@royrenso

Dennis (37) Designer

"Ziet er wel fris uit eigenlijk, ondanks dat ik niet zo van die kapperkleurtjes houd. Voordeel is ook dat je een beetje kan wennen aan die kleur voor later..."

Nick (24) Afgestudeerd Commerciële Economie

"Naast het feit dat je als vrouw een beetje op een elf uit Lord of the Rings lijkt, vind ik dat je dicht bij jezelf moet blijven. Het is een haarkleur die heel erg weinig vrouwen kunnen hebben en ik denk dat je deze kleur alleen kiest als je op wilt vallen. Deze hipstertrend waait ook wel weer over."

Joshua (22) Student Bedrijfskunde MER

"Dit is mooi als je je haar goed verzorgd en het regelmatig bijhoudt. Het moet niet geel worden. Het moet daarnaast ook bij je kledingstijl passen."

@_1994_

 

Waar zou jij graag de mening van het mannenpanel over willen horen? Laat het ons in een reactie hieronder weten!

Deel dit artikel
Back to top