Lipstick

Cherry Cola lippen zijn trending op Tiktok: dit moet je erover weten

Cherry Cola lippen zijn trending op Tiktok: dit moet je erover weten

Op Tiktok start er om de zoveel tijd een nieuwe make-up trend. Een van deze trends, is er eentje die erg geschikt is voor liefhebbers van donkere lipkleuren! Cherry Cola lippen zijn namelijk trending en het is een ontzettend makkelijke look om te creëren. Dit moet je erover weten.

Wat zijn Cherry Cola lippen?

De naam van de trend zegt al vrij veel over wat je kunt verwachten. Bij deze liptrend, ligt de focus op de bruine en rode kleur van Cherry Cola. De trend haalt inspiratie uit de 'coquette aesthetic'. Deze aesthetic werd vooral veel gedragen door Lana Del Rey rond het jaar 2012. Alhoewel deze liptrend niet door haar werd gedragen in die tijd, wordt de trend veel aan haar gekoppeld. Zo wordt ze vaak genoemd in de onderschriften van video's over de trend en worden haar liedjes gebruikt als de sounds voor deze video's.

@ashybnz Lana stans rise🍒 #lanadelrey #lanatok #lipcombo #lipcombos #aw #redlips ♬ original sound - Ashlyn Saba

Maar je hoeft geen fan te zijn van Lana om deze trend te kunnen dragen. Deze trend is vooral geschikt voor meiden die graag lipliner dragen om hun lippen wat extra definitie te geven. Daarnaast is deze trend ook geschikt voor vrijwel alle huidskleuren, iedereen kan deze look rocken.

Zo krijg je Cherry Cola lippen

Om te beginnen, heb je een rood-bruine lipliner nodig. Je kan aan de hand van je huidskleur bepalen hoe donker deze moet zijn. De kleur moet in ieder geval goed zichtbaar zijn, wees dus niet bang om een wat donkerdere kleur erbij te pakken. Gebruik de lipliner om je lippen te definiëren langs de randjes. Je kan ook over je liplijn heen gaan om een vollere lip te creëren, maar dat is volledig aan jou. Vervolgens heb je een lipgloss nodig met een berry kleur. Deze vervult de rol van de 'cherry' in de cherry cola lippen. Ben jij nog op zoek naar een mooie cherry lipgloss? Probeer dan eens De Wet Cherry Lipgloss van Lime Crime in de kleur Maraschino Cherry. Breng de lipgloss aan op het midden van je lippen en vervaag het naar de buitenste randen toe. De meeste kleur hoort dus op het midden van je lippen te zitten. Het resultaat is prachtige volle lippen met een lekker opvallend kleurtje.

@musthavesxt Cherry coke jello lips.. Lana would be proud <3 Hourglass phantom glossy balm lure #glossybalm #cherrylips #lipstick #hourglassbalm ♬ original sound - Tanem
Bron: Byrdie
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top