Lipstick

Zwarte lipliner is in: zo rock jij de look

Zwarte lipliner is in: zo rock jij de look

In de jaren '90 was het dragen van zwarte en donkere lipliner de normaalste zaak van de wereld. Tegenwoordig zien we de kleur als intimiderend, maar dat hoeft het helemaal niet te zien! Zeker bij donkerdere huidkleuren is zwart een prachtige kleur om te dragen op de lippen, en met een lichte teint maak je een enorm statement! Dit is hoe jij zwarte lipliner kunt rocken.

Glossy lippen

Zwarte liner is best een intense look. Om de look iets te verzachten kun je jouw zwarte lipliner combineren met een doorzichtige gloss. Breng eerst je zwarte lipliner aan en vervaag de lijn een beetje met een kwastje. Blend naar de binnenkant van je lippen toe. Voeg vervolgens je gloss toe voor een blurred effect en een flinke dosis glans. Je kan in plaats van een doorzichtige gloss ook gaan voor een gloss met glitter of met een kleurtje dat mooi samengaat met de zwarte lipliner.

Rode ombré

Zwarte lipliner is perfect voor het creëren van een mooie ombré. Je kan dit effect met meerdere kleuren toepassen, maar rood is een mooie klassieke optie. Breng voor deze look eerst je zwarte lipliner aan. Gebruik vervolgens een rode lipstick op een lipkwastje om je ombré effect te creëren. Doe dit door voorzichtig de rode kleur met de zwarte liner te mengen. In het midden van je lippen heb je dan alleen rood. Werk in dunne laagjes en blend langzaam voor het mooiste effect.

Graphic lipliner

Je hebt van graphic eyeliner gehoord, maar dit kan natuurlijk ook gewoon op je lippen! Wees creatief en combineer je zwarte liner met unieke kleuren en teken unieke designs. Druk je lippen alleen niet samen!

Zwarte lippen

Als we het over zwarte lipliner hebben, kunnen we zwarte lipstick eigenlijk niet links laten liggen. Je kan je zwarte lipliner combineren met een zwarte lipstick voor een opvallende en unieke duistere look. Ga voor een matte lip, of combineer je zwarte lippen met een gloss voor een eye catching glanzende look.

Glitter lippen

Glitter is altijd welkom! Je kan met glitter een ombré maken. Doe dit door eerst je zwarte lipliner aan te brengen. Breng vervolgens een glitter primer aan. Breng over de primer je glitter naar keuze aan. Ga voor een donkere glitter of juist voor felle kleuren voor een uniek contrast. Als je liever een subtiele glitter look wil, kun je ook gebruik maken van een glitter lipgloss.

Bron: Byrdie
Beeld: BrunoPress
Deel dit artikel
Back to top