Lipstick

De zwarte lipstick maakt een comeback + dit zijn de allerbeste zwarte lipsticks

De zwarte lipstick maakt een comeback + dit zijn de allerbeste zwarte lipsticks

Nu we qua kleding veel invloeden van de zeroes zien terugkomen, kan make-up niet achterblijven. Eén van de make-uptrends die we onder andere spotten bij Rihanna, is de zwarte lipstick. Waar vroeger alleen gothics of emo's zwarte lipstick droegen, is deze kleur nu voor iedereen. Oké, je moet er wél een beetje lef voor hebben... 

Dit is waarom zwarte lipstick weer helemaal terug is 

Als we een trend zien de afgelopen tien jaar dan is het wel dat authentiek zijn heel belangrijk is. Draag je eigen stijl uit, kies de kleren die jij leuk vindt. Hoe gekker en meer jou, hoe beter. Van het groene haar van Billie Eilish tot de bushy brows (of soap brows) van Cara Delevingne. 

Tel daar de invloeden van de zeroes bij op die we al terugzien in de kleding en er komt zomaar een nieuwe make-uptrend aan. In dit geval: zwarte lipstick. We spotten 'm al bij Rihanna, maar ook Kylie Jenner stifte haar lippen zwart en verschillende modellen op de catwalks tijdens fashion week werden ook voorzien van zwarte lippen. Kortom: we kunnen dit voorzichtig een trend noemen.

Voor wie nu wil aanhaken: dit zijn de drie beste zwarte lipsticks om toe te voegen aan je stash (en deze edgy look helemaal van jou te maken!)

Dit zijn de beste zwarte lipsticks van het moment

1. Zwarte lipstick van Morphe 

beste zwarte lipstick

Morphe X Avani Gregg Love Me Lippenduo bij Douglas.nl

2. Zwarte Givenchy lipstick

beste zwarte lipstick
Givenchy La Rouge Lipstick in 902 L'Inattendu bij Douglas.nl

3. Inktzwarte lipstick van Make-up Studio

beste zwarte lipstick

Make-up Studio Lipstick Black Ink bij Douglas.nl

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top