Beauty

Tiktok is geobsedeerd met de make-up routine van Alix Earle: zo bereik jij de look

Tiktok is geobsedeerd met de make-up routine van Alix Earle: zo bereik jij de look

Alix Earle is een naam die voor Tiktok gebruikers hoogstwaarschijnlijk wel bekend voorkomt. Deze 22-jarige influencer is razend populair op #BeautyTok en dus is er ook veel interesse in haar make-up routine. Wij hebben uitgezocht welke producten zij gebruikt die je ook gewoon in Nederland kunt scoren! Zo bereik je de Alix Earle look.

Skincare

Als eerste stap in haar routine doet Alix skincare. De moisturizer die ze dagelijks gebruikt is de Magic Cream van Charlotte Tilbury. Dit is een merk waar Alix groot fan van is, en deze zullen we dus vaak tegenkomen in haar routine. Hierna gebruikt ze de Anti-Pollution Sunshine Drops van Drunk Elephant. Dit geeft je gezicht een natuurlijke glow waardoor het lijkt alsof je net terugkomt van een tropische vakantie.

Basis

Na de skincare is het tijd voor de make-up. De concealer die Alix gebruikt is de Tarte Shape Tape Concealer. Dit merk is helaas niet in Nederland verkrijgbaar. Als je op zoek bent naar een goede dupe, raden wij de Elf Camo Concealer aan. Voor foundation heeft ze meerdere favorieten. Een van deze favorieten is de Nars Sheer Glow Foundation. Deze foundation heeft een lichtere dekking en geeft je een glowy look. Als je van een hogere dekking houdt, kun je kiezen voor de Tom Ford Traceless Foundation Stick.

Voor haar contour gaat Alix weer voor Charlotte Tilbury. Voor deze stap gaat ze voor de Hollywood Contour Wand. Haar look poedert ze vervolgens af met de Easy Bake Loose Powder van Huda Beauty. Haar poederbronzer en highlighter zijn allebei van Benefit. Ze gebruikt de Hoola Bronzer. Deze brengt ze ook aan op haar ogen voor extra defenitie. Als highlight gebruikt ze de Tickle Highlighter. Als blush gebruikt Alix een vloeibare blush van Rare Beauty. Dit merk is helaas nog niet in Nederland te verkrijgen.

Ogen en wenkbrauwen

Voor de wenkbrauwen blijven we nog even hangen bij Benefit. Ze gebruikt de Brow Setter om haar wenkbrauwen te shapen. De mascara die ze gebruikt is de Better Than Sex Mascara van Too Faced. Ze kiest hier voor de waterproof variant. Alix Earle is dol op witte eyeliner aanbrengen in haar waterlijn. Hiervoor gebruikt ze het Jumbo Eye Pencil van NYX in de kleur Milk. Eerder in de routine heeft ze al bronzer aangebracht als oogschaduw. Als ze oogschaduw gebruikt gaat ze voor een naturel pallet. Wij raden hiervoor de NYX Ultimate Shadow palleten aan.

Lippen

Voor de lippen keren we nog een laatste keer terug naar Charlotte Tilbury. Alix is dol op hun Lip Cheat lipliners. De lipgloss waar Alix fan van is, namelijk die van Fenty Beauty, is in Nederland helaas nog niet te verkrijgen. Maar deze kun je gerust vervangen door een doorzichtige of zachtroze lipgloss.

Bron: Byrdie
Beeld: BrunoPress
Deel dit artikel
Back to top