Fashion

7x fashion influencers om te volgen voor inspiratie

7x fashion influencers om te volgen voor inspiratie

Wil jij in het nieuwe jaar je kledingstijl naar een hoger niveau tillen? Dan kun je vast wel wat inspiratie gebruiken! Instagram staat vol met fashion inspiratie van allerlei verschillende influencers. Wij zetten een aantal van onze favorieten op een rijtje.

Emilia Muss

Als jij van vintage looks en een cottagecore aesthetic houdt, is Emilia een perfecte inspiratiebron. Haar outfits zijn vrouwelijk, schattig en ook vaak lekker kleurrijk.

Valeria Lipovestsky

Als je van een klassieke stijl houdt, is Valeria Lipovetsky een bron van inspiratie. Op haar Instagram en Tiktok plaatst ze regelmatig video's met handige fashiontips en outfit ideetjes. Bijvoorbeeld deze met outfits geïspireerd door de outfits uit Emily in Paris!

Marwa Meme Biltagi

Voor outfitsinspriatie voor hijabi's is Marwa zeker het volgen waard. Ze stijlt klassieke en moderne outfits met haar hoofddoek. Marwa draagt bijvoorbeeld vaak klassieke blazers en lange jurken. Zij is dus zeker goed om te volgen als je geïnteresseerd bent in modest fashion.

Best Dressed

Ashley (A.K.A. Best Dressed) werd bekend door haar fashion video's op YouTube. Hier deelde ze outfitinspiratie en richtte ze zich veel op vintage en tweedehands winkelen. Tegenwoordig is Ashley niet meer erg actief op YouTube, maar op Instagram deelt ze nog steeds trendy outfits met een vintage aesthetic. 

Patricia Manfield

Hou jij van jaren '90 en zero's trends en Gen Z fashion? Dan heeft Patricia Manfield alle inspiratie voor jou. Patricia deelt opvallende outfits voor de meiden onder ons die dol zijn op outfits met lef!

Kelley Heyer

Kleurrijk, vrolijk en lekker opvallend, dat is hoe je de style van Kelley Heyer uit New York het beste zou kunnen omschrijven. Kelley draagt veel vrouwelijke silhouetten, houdt van een beetje regencycore op zijn tijd en draagt veel pasteltinten.

Lauren-Nicole

Voor de curvy meiden is Lauren-Nicole ideale inspiratie. Lauren post outfits die lekker kleurrijk zijn en haar figuur op een prachtige manier accentueren. Lauren gaat voor een streetstyle look en houdt van opvallende kleuren.

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top