Fashion

Na Regencycore en Barbiecore is tenniscore de nieuwe obsessie van de modehuizen

Na Regencycore en Barbiecore is tenniscore de nieuwe obsessie van de modehuizen

We hebben trends als Regencycore en Barbiecore een tijdje terug al voorbij zien komen (en daar hebben we dan ook goed gebruik van gemaakt, want love it). Maar, je kunt je borst alweer natmaken voor iets nieuws waar modehuizen op dit moment helemaal obsessed mee zijn.

Al gehoord van tenniscore? Dé trend van nu die helemaal draait om, jawel, tennis. 

Tennis als nieuwe trend

Misschien heb jij de nodige tennisrokjes allang in je kast hangen en loop je allang voor op deze nieuwste trend waar modehuizen en catwalks op dit moment helemaal excited van worden. Niet zo gek ook, want tennis heeft, omdat het een elegante en 'rijke' sport is, ook een mega uitgebreide garderobe. Van volledig witte jurkjes, tot minirokjes, broekjes en polo's in alle soorten, maten en kleuren. Tennis heeft het allemaal. 

Niet alleen op de baan

En waar het op de baan altijd al een grote modeshow leek, doet tennis fashion nu ook zijn opmars off-court. Grote modehuizen zijn nu namelijk helemaal om en introduceren hele collecties met voor ieder wat wils. Van geplooide minirokken - die ene die je nu misschien wel aan hebt - tot prachtige couturejurken. Uniformiteit staat centraal, maar wél met een eigen gouden randje. 

Als je het ons vraagt, rennen we het liefst nu nog naar de winkel om alles wat met tennis te maken heeft in huis te halen, want boy, is deze trend cool. Check hieronder voor wat toffe inspiratie! 

Tennisrok bij Hm.com
Sneldrogende tennisrok bij Hm.com
Sneldrogende tennisjurk bij Hm.com
Katoenen zonneklep bij Hm.com

 

Beeld: Getty Images, Instagram
Deel dit artikel
Back to top