Lifestyle

20 dingen om thuis te doen als je in quarantaine moet

20 dingen om thuis te doen als je in quarantaine moet

De omikronvariant hangt in de lucht en de besmettingen lopen behoorlijk op. Grote kans dat je positief bent getest en in quarantaine moet. Allesbehalve fijn natuurlijk, zeker omdat je na een paar dagen écht niet meer weet wat je moet doen en dat nieuwe seizoen van Emily in Paris allang hebt gebingewatched. Je verveelt je. No worries, wij hebben wat tips voor je. Dit zijn 20 dingen om thuis te doen als je in quarantaine moet.

20 dingen om te doen in quarantaine

1. Emily in Paris uitgekeken? Een andere heerlijke Franse serie om te bingen is Plan Coeur over drie Parijse vriendinnen. 
2. Probeer één van de nieuwe beautytrends voor 2022. Misschien blijk je wel talent te hebben in het zetten van een double-winged eyeliner.
3. Maak lijstjes voor het nieuwe jaar, bijvoorbeeld één met realistische beautyvoornemens
4. Begin een bulletjournal.
5. Maak een pinterestboard voor jouw 2022 of ga old school aan de slag en knip en plak plaatjes uit tijdschriften op een doek. Hallo visionboard! 
 

6. Ruim je beauty of skincare stash op. Sommige producten die je nooit gebruikt kun je beter aan een vriendin geven. Producten die niet meer goed ruiken, kunnen weg. Ja, echt.
7. Speel net als vroeger lekker The Sims en maak je eigen droomhuis.
8. Kies een fijn boek uit je boekenkast waar je normaal niet aan toe komt of bestel er één bij je lokale boekhandel. Hier vind je trouwens tips om meer te lezen in het nieuwe jaar.
9. Installeer GetSorted op je telefoon en zoek al je foto's uit. 
10. Lak je nagels op basis van deze nagellaktrends van 2022.

11. Denk vast na over een tripje die je dit voorjaar wil maken. Sla alle toffe hotspots op in Google Maps en droom weg bij alle leuke koffietentjes.
12. Maak een van deze koffierecepten voor thuis
13. Luister een podcast zoals De Goudschat Van Serooskerke of Marc-Marie en Aaf Vinden Iets. 
14. Ga tekenen of waterverven. Geen inspiratie? Check je favoriete illustratoren op Instagram of speur door Pinterest.
15. Ruim je kledingkast op. 


16. Probeer één van de handige beauty hacks op TikTok, zoals deze wenkbrauw hack.
17. Sporten kan even niet in de sportschool of in een yogastudio. Tijd voor een handige app op je telefoon. Check bijvoorbeeld deze fijne yoga-apps.
18. Check wat je gelukskleur is op basis van je Chinese sterrenbeeld dit jaar.
19. Ga koekjes bakken of cheesecake. Whatever you like!
20. Bedenk wat voor planten je nog wilt op welke plekken in je huis. Dan kun je na de quarantaine direct op plantenjacht. 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top