Lifestyle

Emily in Paris seizoen 2: dit is waarom wij er naar uitkijken

Emily in Paris seizoen 2: dit is waarom wij er naar uitkijken

De Netflix-hit Emily in Paris heeft eindelijk een seizoen 2 aangekondigd en dat betekent nog meer geweldige modieuze outfits en prachtige Franse locaties. Af en toe een tikkeltje fout maar toch ook best lekker: al is het om de beelden van Parijs en de geweldige outfits. 

Terugblik

Voor degene die het eerste seizoen even gemist hebben, Emily in Paris gaat over de Amerikaanse Emily die voor een Frans marketingbureau gaat werken. Ze verhuist daarvoor naar Parijs, maar krijgt het lastig als ze merkt dat het echt niet bien is als je geen Frans spreekt. De serie neemt je mee in het avontuur van Emily in Parijs waar ze collega's te vriend probeert te houden, nieuwe vrienden maakt en er een ingewikkelde romance ontstaat met de onderbuurman. 

De cast

De leuke cast van Emily in Paris is ook super enthousiast voor het tweede seizoen en hadden dan ook weer super veel plezier met het filmen hiervan. Dit lieten ze een tijdje geleden al weten via Instagram aan de hand van het volgende filmpje.

Modieuze outfits

Naast de prachtige locaties waar de serie zich afspeelt, zijn de modieuze outfits van Emily in de serie een echte favoriet. Parijs is natuurlijk een de modestad bij uitstek en dat is volop terug te zien in deze serie. Ook in seizoen twee zal er niet tekortkomen aan de meest geweldige outfits en kunnen de modeliefhebbers onder ons weer volop inspiratie opdoen. Naast Emily, zijn ook de looks van Camille (de blondine die eigenlijk met Emily's love interest Gabriel was) minstens net zo leuk. 

Het tweede seizoen

In het tweede seizoen gaan we zien hoe Emily steeds meer een leventje opbouwt in Parijs en hoe ze steeds meer deel wordt van de Franse cultuur. Dit seizoen speelt zich echter niet alleen af in Parijs, Emily reist naar het Franse Saint Tropez om te ontsnappen aan haar ingewikkelde leven in Parijs maar of ze daar ook echt rust gaat vinden is nog maar de vraag. En hoe zal het nu gaan met Gabriel - de knappe onderbuurman - of zien we in de trailer een nieuwe romance ontstaan?

De serie kijkt super makkelijk weg en is een echte must watch voor de romanticus en modeliefhebbers

Emily in Paris seizoen 2 is vanaf 22 december te zien op Netflix. Bekijk de trailer om alvast helemaal in de stemming te komen.

Beeld: Netflix
Deel dit artikel
Back to top