Gezichtsverzorging

Dit zijn 4 realistische beautyvoornemens voor op je lijstje

Dit zijn 4 realistische beautyvoornemens voor op je lijstje

Goede voornemens zijn meestal onwijs algemeen. Het is beter om ze wat specifieker te maken en ook om niet te streng voor jezelf te zijn. Heb je nog wat goede voornemens nodig op het gebied van beauty - ook al is januari al begonnen? Dit zijn vier realistische beautyvoornemens voor op je lijstje.

Beautyvoornemen #1 - Reinig elke dag je gezicht in de ochtend en in de avond

Back to the basics! Zorg voor een fijne facewash die bij jouw huidtype past en reinig je gezicht iedere ochtend en avond. Die handige doekjes waarmee je in no-time je make-up van je gezicht haalt, kunnen de prullenbak in. Vanaf nu reinig jij je gezicht weer grondiger. En vergeet ook niet te hydrateren met een serum en dag- en nachtcrème

Beautyvoornemen #2 - Probeer meer trends uit

Experimenteer met make-up in het nieuwe jaar. Van dagger eyeliner tot zwarte lipstick - als je een trend voorbij ziet komen die je wilt proberen, doe dat dan gewoon in 2022. Zo kom je er ook beter achter wat bij je past en wat niet. 

Beautyvoornemen #3 - Was je make-upkwasten regelmatiger

Wedden dat je je make-upkwasten veel te weinig schoonmaakt? Zet een notitie in je agenda of schrijf het op maar probeer je make-upkwasten (en/of beautyblender) zo'n één keer per 2 weken te wassen. Als je die routine vaker herhaalt, zul je zien dat je eraan gewend raakt en het automatisch doet. Win-win.

Beautyvoornemens #4 - Zoek je stash eens écht goed uit

Blok een vrije middag in je agenda en zoek je hele beauty stash uit. Welke shampoo werkt er? Welke oude lipsticks kunnen er weg? Houd alleen wat je echt gebruikt, sorteer make-up die je weggeeft of weggooit. Daarna heb je ongetwijfeld een veel beter overzicht en meer ruimte in je hoofd. En ook weet je beter wat nu je echte favorieten zijn en welke producten je liever niet opnieuw koopt.

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top