Beauty

Dit worden de allergrootste beauty trends van 2022

Dit worden de allergrootste beauty trends van 2022

Het is bijna zover: 2022 staat voor de deur en we verwachten weer hele leuke trends in het nieuwe jaar. Zo ook de leukste beauty trends vol met vrolijke kleuren en verrassingen. Wij hebben de verwachte beauty trends van 2022 voor je op een rijtje gezet.

1. Glitters

Glitters, glitters en nog meer glitters: we krijgen er niet genoeg van en dit gaan we alleen nog maar meer voorbij zien komen in 2022. Niet alleen zullen we de glitters terugzien in bijvoorbeeld kleding en sieraden, glitters gaan we zien in het haar, op het gezicht en zelfs over het hele lichaam. Hoe meer glitter, hoe beter dus!


NYX Glitter Quitter bij Douglas.nl

2. Lipgloss

Mooie shiny lippen, wie wilt dat nou niet? Lipgloss is weer helemaal terug van weggeweest en dat vinden we helemaal niet erg. Of je nou kiest voor een lipgloss met of juist zonder kleur, het is gegarandeerd dat je rondloopt met prachtige lippen. Zie je die plakkerige lipgloss van vroeger voor je? Ondanks de mooie shine was dat zeker geen pretje. Gelukkig is er tegenwoordig lipgloss te koop die veel fijner aanvoelt op je lippen en dat komt nu heel goed van pas! Geen haren meer die in de gloss blijven plakken gelukkig...


Dior Addict Stellar Gloss bij Douglas.nl

3. Double-winged eyeliner

Naast de klassieke zwarte eyeliner die gezet wordt als een dunne streep, wordt de trend in het nieuwe jaar om een dubbele wing te zetten met jouw eyeliner. Dit zagen we celebrities als Dua Lipa en Doja Cat al doen en gaan we steeds meer zien. Ook zullen opvallende kleuren eyeliner een ware trend worden in 2022. Dit zorgt voor een echte opvallende oog look en laat dit nou net het doel zijn. 


Givenchy Phenomen' eyes liner bij Douglas.nl

4. Paarse blush

Het gebruik van paarse blush is een grote trend op TikTok geworden, sinds mensen erachter zijn gekomen dat deze kleur blush een misschien nog wel mooier effect heeft dan de standaard roze blush. We gaan in 2022 de mooiste lavendel-, lila- en violetkleurige blushes voorbij zien komen die een echte twist zullen geven aan jouw make-up look. 


Revolution Baked Blushers bij bol.com

5. Peek-a-boo highlights

Een paar mooie highlights in je haar is iets wat we allemaal al wel kennen maar in 2022 gaan we iets bijzonders voorbij zien komen, namelijk de zogenamde 'peek-a-boo highlights'. Dit zijn highlights in de gekste kleuren en houdt in dat je een aantal plukjes in je haar een leuke kleur geeft, zodat je haar extra opvalt als je een keer door je haar gaat. Een super leuke middenweg tussen je haar helemaal verven, wat soms best spannend is, en je eigen haarkleur behouden.

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top