Gezichtsverzorging

Zo geef jij een natural glow aan je gezicht als je droge huid hebt

Zo geef jij een natural glow aan je gezicht als je droge huid hebt

Als je een droge huid hebt op je gezicht, weet je misschien dat het soms moeilijk is om je huid een natural glow te geven. Je hebt namelijk eerder last van roodheid en misschien wel schilfers, dan dat je een glow hebt. Maar wees niet getreurd, want ook voor jou zijn er manieren om je huid een natural glow te geven. Lees snel verder om erachter te komen wat je hiervoor doet.

Een natural glow voor je droge huid

Om je alvast gerust te stellen, je bent echt niet de enige met een droge huid. Ook celebs zoals Hailey Bieber hebben last van een droge huid. Laat haar nu net degene zijn die met een fijn trucje komt om je huid een natural glow te geven. Dat is soms moeilijk, want jouw droge huid houdt juist niet van make-up. Maar dit trucje heeft toch echt wat met make-up te maken, namelijk met blush.

Lees ook: Met deze tips kom je van een droge huid af 

Vloeibare blush

Om je droge huid een natuurlijke glow te geven, wil je dus niet te veel make-up dragen. Dit droogt je huid alleen maar meer uit, wat natuurlijk niet voor een glowy effect zorgt. Dat hoeft gelukkig ook niet met deze techniek. Dat komt doordat deze blush een vloeibare blush is, die zowel voor een blush effect zorgt als de huid hydrateerd. Dat klinkt ideaal, toch? Hierdoor krijg je een glowy look op je gezicht, zonder dat je een hele plamuur laag make-up om je gezicht smeert. Overigens werkt het ook om een cream blush te gebruiken en deze te vermengen met je dagcreme. Op deze manier is jouw huid extra gehydrateerd én heb je een glowy look.

Breng hiervoor wat cream blush en dagcrème aan op je handpalm en breng het met je kwast aan op de appeltjes van je wangen. Om een nog wat extra glowy look te krijgen, breng je ook nog wat highlighter aan boven de blush. Deze look is super natuurlijk. We love it!

Lees ook: Rode blush staat iedereen: zo rock je de look

Beeld: natural glow
Deel dit artikel
Back to top