Lifestyle

Zwijmel jij weg bij romantische verhalen? Dan zijn deze boeken perfect voor jou!

Zwijmel jij weg bij romantische verhalen? Dan zijn deze boeken perfect voor jou!

Heerlijk wegzwijmelen bij een romantisch verhaal. Alle boekliefhebbers zullen het wel eens ervaren hebben. Ben jij nou ook gek op romantische verhalen? In dit artikel hebben wij vijf boeken voor jullie verzameld. Veel leesplezier!

It ends with us

Een verhaal vol liefde en trauma’s uit het verleden. Wanneer Lily naar Boston verhuisd om daar haar eigen bedrijf te beginnen, ontmoet ze Ryle. Wat begint met één onverwacht gesprek, bloeit op tot een mooie relatie. Alles lijkt perfect, totdat een plotselinge ontmoeting tussen Lily en haar jeugdliefde Atlas daar verandering in brengt. Is de relatie sterk genoeg om stand te houden? Of is de invloed van de trauma’s te groot?

A million kisses in your lifetime

In deze roman maak je kennis met Wren Beaumont. De bekendste meid van de klas waar alle meiden naar op kijken. Iets waar Wren met trots voor uitkomt, is het feit dat ze nog maagd is. Toen ze jong was heeft ze haar vader gezworen ‘zichzelf niet aan een jongen te geven’ tot ze getrouwd is. Crew Lancaster, de zoon van de eigenaar van de school, wil er alles aan doen om daar verandering in te brengen. Crew staat bekend als één van de ‘bad boys’ van de school en Wren doet er alles aan om hem te ontwijken. Wanneer ze samen aan een schoolopdracht moeten werken, blijken ze meer hetzelfde te zijn dan ze dachten.

Lees ook: Wauw! Deze romantische Italiaanse steden wil je zeker zien 

Daar waar de rivierkreeften zingen

Een ingrijpend verhaal waarin Kya Clark eerst samen met haar ouders, twee oudere zussen en één oudere broer in het moeras van Barckley Cove woont. Met de nadruk op eerst, want door het gewelddadige gedrag van haar vader, laat haar moeder iedereen achter. Niet lang daarna vertrekken ook haar zussen. Wanneer haar broer het huis een tijdje daarna verlaat, blijft ze achter met haar vader. Tot ook hij na een schokkende gebeurtenis vertrekt en Kya alleen achterlaat. Ze wordt gedwongen op jonge leeftijd voor zichzelf te kunnen zorgen. Op een gegeven moment komt ze in contact met twee jongemannen uit de stad. En alsof het niet erger kan, wordt ze, na het overlijden van één van deze jongens, verdacht van moord.

Juice

De roman vertelt het verhaal van de 42-jarige Claire Jansen. Claire is een succesvolle artiestenmanager en beschouwt haar artiesten als familie. Op het moment dat één van haar jonge talenten het mikpunt wordt van een juicekanaal, gaat ze direct over tot actie. Ze bedenkt een gewaagd plan om haar artiesten beter te beschermen. Of het ook daadwerkelijk zal lopen als gehoopt, is nog maar de vraag.

Niets is gelogen

In deze roman opent de Nederlandse kunstjournalist Gala Versluis een tentoonstelling in Kortrijk en maakt ze kennis met de flamboyante arts en mecenas Péderkinderen. Om de dag ontspannen af te sluiten gaan ze met een samengeraapt gezelschap op pad. Dit loopt anders dan verwacht: door een intense gebeurtenis staat iedereen plotseling op scherp. Achteraf blijkt dat eenieder van het gezelschap de avond anders heeft beleefd. Er ontstaat een vreemde situatie die een precieze reconstructie onmogelijk maakt.

 

Beeld: Unsplash, Bol.com
Deel dit artikel
Back to top