Lifestyle

De leukste ‘she fell first, but he fell harder’ boeken

De leukste ‘she fell first, but he fell harder’ boeken

Droom jij helemaal weg bij al die romantische verhalen? Dan ken je vast de ‘she fell first, but he fell harder’ boeken wel. Waarin de vrouw de eerste is die haar gevoelens kenbaar maakt, maar de man uiteindelijk nóg sterkere gevoelens ontwikkeld. Wil je meer van deze boeken lezen? Bekijk dan snel welke boeken tot deze categorie behoren. Wij zetten er een aantal voor je op een rijtje.

The American roommate experiment

Terwijl Rosie Graham kampt met een vreselijke writer’s block, valt het plafond in haar appartement ook nog eens letterlijk naar beneden. Gelukkig heeft ze de reservesleutel van het appartement van haar beste vriendin, die de stad uit is. Maar wat ze niet weet, is dat haar vriendin het appartement al uitleent aan haar neef Lucas, de jongen waar Rosie al maanden een crush op heeft. Niet alleen biedt Lucas Rosie aan om tijdelijk bij hem in te trekken, ook komt hij met een opmerkelijk experiment om haar writer’s block tegen te gaan. Lukt het Rosie om zich niet gek te laten maken door haar opkomende verliefdheid?

Secretly yours

Waarna Julian Vos onverwachts terugkeert naar het kleine stadje waarin hij is opgegroeid, huurt zijn familie Hallie Welch in om de tuin bij hun wijngaarden op te knappen. Hallie, die al sinds haar veertiende verliefd is op Julian, herkent hem bijna niet meer terug. Hoewel hij nog steeds aantrekkelijk is, is de sociale, lieve jongen verandert in een norse professor. Tijdens het schrijven van een roman, wordt Julian continu afgeleid door de schoonheid van Hallie. Dit brengt hem in de war, wat door een anonieme liefdesbrief van Hallie alleen maar erger wordt.

Lees ook: Zwijmel jij weg bij romantische verhalen? Dan zijn deze boeken perfect voor jou!

The summer I turned pretty

Sinds jongs af aan gaat Belly met haar moeder en broer in de zomer naar een strandhuis in Cousins Beach. Dit is het vakantiehuis van Susannah, de beste vriendin van haar moeder, en haar twee zoons Conrad en Jeremiah. Deze zomer lijkt alleen anders te gaan verlopen dan voorgaande jaren. De pubertijd heeft bij Belly namelijk gezorgd voor een glow-up, waardoor ze ineens op een andere manier de aandacht trekt van Conrad en Jeremiah. Krijgt ze nu dan eindelijk die kus met haar jeugd crush?

Dreamland Billionaires-The Fine Print

Nadat Zahra Gulian in beschonken staat een analyse schrijft over alles wat volgens haar mis is met één van de duurste attracties van Dreamland, biedt de directeur Rowan Kane haar tot haar verbazing een geweldige baan aan. De samenwerking blijkt alleen stroever te verlopen dan verwacht. Het leven van de botte, veeleisende Rowan bestaat voornamelijk uit het streven naar meer winst. Lukt het Zahra om hier verandering in te brengen?

Lees ook: Dit zijn de leukste manieren om je boeken op te bergen in huis

Happy Place

Volgens de buitenwereld zijn Harriet en Wyn het perfecte koppel. Alleen is dit in werkelijkheid niet het geval, ze zijn namelijk al vijf maanden uit elkaar. Dit hebben ze zelfs hun beste vrienden nog niet verteld en dus moeten ze ook tijdens hun jaarlijkse vriendenvakantie een week lang het perfecte stel spelen. Het huisje zal namelijk verkocht worden en om de laatste vakantie daar niet te verpesten, houden ze het toneelspel aan. Maar hoe gaat dit aflopen?

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top