Interior

De mooiste boeken voor op je koffietafel

De mooiste boeken voor op je koffietafel

Sommige boeken lees je, maar sommige boeken stal je ook uit op je koffietafel. Veel boeken hebben namelijk een mooie kaft en prachtige afbeeldingen of illustraties, waardoor deze perfect past bij de rest van je interieur. Daarnaast zijn dit soort boeken vaak ook echt bedoelt om neer te leggen op jouw koffietafel, zodat je gasten hier doorheen kunnen bladeren. We laten je de mooiste boeken voor op je koffietafel zien.

Wat zijn koffietafelboeken?

Een koffietafelboek is niet alleen leuk om in te bladeren, maar het is eigenlijk ook een woonaccessoire. Het fleurt je interieur namelijk op door de mooie buitenkant. Koffietafelboeken zijn meestal wat groter dan normale boeken. Ze passen niet in de normale boekenkast en daarom worden ze op de koffietafel gelegd. Koffietafelboeken hebben vaak mooie foto’s en weinig tekst en zijn dus meestal alleen puur voor de show.

1.    Prada Catwalk, Susannah Frankel

Of je nu wel of geen fan bent van Prada, dit koffietafelboek door Susannah Frankel past op iedere koffietafel. De buitenkant straal luxe uit, maar is toch erg neutraal. In de binnenkant van het boek vind je prachtige plaatjes van Prada outfits op de catwalk. Dit is dus zeker een koffietafelboek dat je op jouw koffietafel wil hebben.

prada boek

Shop Prada Catwalk koffietafelboek bij Bol.com

2.    Palm Beach, Aesin Lauder

Als je houdt van vakantie vibes, dan is dit koffietafelboek Palm Beach uit de serie van Assouline een goede optie. Blader door het boek en stel je voor dat je met je blote buik op Palm Beach ligt. Daarnaast heeft dit boek een erg vrolijke kaft, waardoor het je interieur helemaal oplfeurt.

palm beach boek

Shop Palm Beach koffietafelboek bij Bol.com

3.    The Interior Design Handbook, Frida Ramstedt

Ben je een interieur lover? Kies dan zeker voor het koffietafelboek The Interior Design Handbook van Frida Ramstedt. Net zoals dat jij kiest voor het juiste boek dat past bij jouw interieur, staat in dit koffietafelboek uitgelegd wat bij elkaar past en waarom.

koffietafelboek

Shop The Interior Design Handbook bij Bol.com

4.    Amsterdam The Gloobles Guide, Stephanie van Rappard

Amsterdam, de prachtige hoofdstad van Nederland, is hét onderwerp van dit koffietafelboek door Stephanie van Rappard. In dit boek vind je alle prachtige hotstops van de stad. Of je nu uit Amsterdam komt of niet, wanneer je door dit boek bladert word je instant blij. Bij iedere hotstop staat ook een stukje tekst, dus je krijgt er ook nog eens gratis tips bij.

amsterdam boek

Shop Amsterdam The Gloobles Guide bij Bol.com

5.    Safari Style, Guido Taroni

Dit unieke boek door Guido Taroni is een must voor op jouw koffietafel. In dit boek vind je prachtige fotografie van Afrikaanse eco-safari huisjes. Ook zie je hoe de fotografie een grote rol speelde in het beschermen van bedreigde diersoorten in de wildernis. Het boek blijf je voor altijd bewaren, want je raakt nooit uitgekeken.

safari koffietafelboek

Shop Safari Style bij Bol.com

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top