Health

Fan van ‘selflove’ boeken? Dit zijn de leukste

Fan van ‘selflove’ boeken? Dit zijn de leukste

Heb jij wel wat meer selflove nodig en houd je van lezen? Dan hebben wij goed nieuws! Er zijn namelijk heel veel boeken die jou voorzien van de beste tips voor meer zelfliefde. Wij zetten de leukste voor jou op een rijtje.

Choosing me

Choosing me is hét boek als het gaat om voor jezelf kiezen. In plaats van anderen steeds weer boven jezelf te zetten, gaat het boek jou helpen om écht voor jezelf te kiezen. Leer wie je bent, wat je wil, wat je nodig hebt en hoe je altijd dicht bij jezelf blijft. Werk stap voor stap naar een gelukkiger en zinvoller leven met Choosing me.

Lees ook: Wat zijn de positieve effecten van lezen?

Wat ik eerder had willen weten

Marian Mudder is schrijfster, actrice en therapeut en had jarenlang last van angst en onzekerheid. Na het lezen van talloze zelfhulpboeken en vele bezoekjes aan diverse therapieën heeft ze heel wat kennis en wijsheid vergaard. Al deze informatie heeft ze gebundeld in het boek Wat ik eerder had willen weten. Ben jij op zoek naar een zorgelozer leven? Dit boek gaat je daarbij helpen!

Nice girls don't get rich

Patronen die jij als ‘nice girl’ hebt geleerd, staan jou nu mogelijk in de weg om een sterke, financieel onafhankelijke vrouw te worden. Nice girls don’t get rich biedt hiertegen de beste tips. Krijg tips om grip te krijgen op je eigen financiën, leer over de fouten die vaak gemaakt worden bij het beheren van geld en leer hoe je al jouw financiële talenten benut.

De kracht van zelfliefde

Heb jij het gevoel dat je het contact met jezelf kwijt bent? Dan is dit boek voor jou. Of je het nou wilt of niet, je zult met jezelf moeten leven. Het is daarom belangrijk dat je van jezelf houdt en je verbonden voelt met jezelf. In De kracht van zelfliefde geeft ervaringsdeskundige Shanti Schiks jou in 11 stappen aan hoe je dit bereikt. Hét handboek om op zoek te gaan naar selflove.

Nice girls don't speak up

Naast Nice girls don’t get rich is er ook een boek voor de ‘nice girls that don’t speak up’. Het handboek geeft jou tips om op de meest effectieve manier te communiceren. Stop met pleasen, leer zelfverzekerd en authentiek te worden en neem je carrière in handen. Laat zien wie je bent op de werkvloer en krijg de waardering die je verdient.

Lees ook: De leukste ‘she fell first, but he fell harder’ boeken

Goed zoals je bent

Het boek Goed zoals je bent leert jou om je minder aan te trekken van anderen en tevreden te zijn over jezelf. Hoewel onze maatschappij van ons verwacht dat we alles tegelijkertijd én perfect doen, is dit natuurlijk onmogelijk. Terwijl jij alles op alles zet om maar aan de verwachtingen van anderen te voldoen, vergeet je hierbij om naar jezelf te luisteren. Goed zoals je bent helpt jou om hier verandering in te brengen.

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top