Lifestyle

Jij verdient me-time! In 3 stappen heb jij de perfecte date night met jezelf

Jij verdient me-time! In 3 stappen heb jij de perfecte date night met jezelf

Jij bent het allerbelangrijkste dat er bestaat in jouw eigen leven! Daarom verdien jij een date night met jezelf. Aandacht en zelfliefde heb je nodig om de beste versie van jezelf te zijn. Wanneer je het druk hebt of vaak omringt bent met andere mensen, is jezelf weer opladen van levensbelang!

Persoonlijk houd ik ervan om tijd te nemen voor mezelf en echt alleen te zijn. Ik doe dit dan ook vaak want ik merk dat ik het nodig heb. Wanneer ik lief ben voor mezelf, kan ik weer lief zijn voor een ander. Hoe jij deze tijd invult, is aan jou! Toch wil ik je een paar tips geven om het meeste uit jouw me-time te halen!

 
1 van 3

1. You do you

Waar heb jij het allerliefste zin in en waar kan jij het meest van genieten all by yourself? Voor jezelf zorgen, een maskertje opdoen en in bad gaan bijvoorbeeld. Of een andere activiteit zoals een feel good serie bingen en allemaal lekkere (gezonde) dingen op tafel neerzetten. Puzzelen, je hobby uitvoeren... Jij weet het allerbeste waar jij het meest van kan genieten en ontspannen. Verleng de date night naar een date weekend om tijd te hebben voor al jouw self-love activiteiten. Tip! Plan deze momenten standaard in als jij een drukke agenda hebt.

1 van 3
Beeld: Photo by kevin turcios on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top