Beauty

Dit zijn de make-up trends voor de zomer 2023

Dit zijn de make-up trends voor de zomer 2023

Alhoewel het al een tijdje zomer is, is het nooit te laat voor wat extra make-up inspiratie! Deze zomer zien we weer een hoop unieke en opvallende make-up trends voorbij komen. Dit zijn de leukste make-up trends voor de zomer van 2023.

Lichte wenkbrauwen

Al een tijdje zien we veel gebleekte wenkbrauwen voorbijkomen op social media. Celebs zoals Kylie Jenner zijn al gespot met deze gewaagde look. Je wenkbrauwen bleken is hip! Maar je hoeft ze gelukkig niet echt te bleken om de look te bereiken. Gebruik een wenkbrauwproduct dat lichter is dan je eigen wenkbrauwen voor een wat subtieler effect. Wil je gaan voor een meer gewaagde look? Gebruik dan een wit oogpotloodje en een wenkbrauwborsteltje om de witte kleur aan te brengen in je wenkbrauwhaartjes.

Aanwezige blush

Blush is helemaal terug en deze zomer is iedereen obsessed! We zagen de hype rondom blush al een tijdje terug ontstaan door de razend populaire vloeibare blush van Rare Beauty. Ook Lady Gaga is een enorme fan van de look. Ga voor unieke kleuren zoals paars of felroze en wees niet bang om wat meer aan te brengen dan je normaal zou doen.

Glowy huid

In de zomer is een glowy huid altijd een goede keuze. Deze zomer zien we de look ook weer veel terug. Gebruik lekker veel highlighter en een glowy primer voor de perfecte zomerse glow. Laat je poeders ook vooral lekker liggen en laat je make-up glanzen!

Opvallende lippen

In 2023 willen we niks liever dan lekker opvallen! Dit doen we dit jaar vooral door middel van onze lippen. Niks is te gek! Van opvallende gloss tot een unieke kleur en van donkere lipliner tot glitter! Wees vooral lekker creatief en laat je lippen de show stelen.

Glitter op de ogen

Glitter is altijd welkom! Deze zomer zien we steeds meer make-up looks met glinsterende ogen. De glitter look kun je op veel verschillende manieren aanpakken: van een subtiel glittertje op het ooglid tot een volledige glitterlook. Naast glitter is het gebruiken van steentjes ook ontzettend hip. Deze trend is vooral leuk voor tijdens concerten en/of festivals!

Barbiecore

Over een week komt de Barbie film uit! De hype rondom deze film zien we erg sterk terugkomen in de make-up wereld. Veel merken brengen Barbie producten uit en de trends hebben duidelijk wat inspiratie opgepikt van de film. Roze looks zijn in deze zomer!

Bron: Harpers Bazaar
Beeld: BrunoPress
Deel dit artikel
Back to top