Haarverzorging

Dit zijn de leukste haartrends voor de meiden met een pony

Dit zijn de leukste haartrends voor de meiden met een pony

Heb je een pony of zit je eraan te denken om een pony te nemen? Dan kun je vast nog wel wat styling inspiratie gebruiken! Je kan een pony namelijk op ontzettend veel manieren laten knippen en stylen. Dit zijn onze favoriete haartrends voor de meiden met een pony.

Hepburn Bangs

Heb je ooit de film Breakfast at Tiffany's gezien? Dan ben je waarschijnlijk wel bekend met de haarstijl van actrice Audrey Hepburn droeg in de film. Deze haarstijl is weer helemaal in! Het kapsel van de actrice maakt een comeback dankzij verschillende celebs die de look rocken, waaronder Zoë Kravitz en Florence Pugh. De Hepburn Bangs is een halflange pony, hij komt tot ongeveer halverwege het voorhoofd. Je kan de pony recht naar beneden dragen, maar ook naar de zijkant toe stylen. Gebruik een ronde borstel en een föhn om het haar volume te geven. Föhn het haar in de richting waarin jij wil dat het zit. Gebruik vervolgens een styling product zoals een haarlak om het haar op zijn plek te houden.

Baby curtain bangs

Curtain bangs zijn in, net als micro bangs. Dus wat nou als je de twee combineert? Dan krijg je baby curtain bangs. Het is de perfecte pony voor meiden die niet hun hele voorhoofd willen bedekken met hun pony, maar wel graag een pony willen. Het is de pefecte combinatie van een klassieke pony en curtain bangs. Om deze pony te stylen, gebruik je opnieuw een ronde borstel om het haar te manipuleren in de juiste richting. Gebruik een volumepoeder of spray om het haar meer volume te geven bij de basis. Zo lijkt je pony een stuk voller. Gebruik vervolgens een haarlak om je pony op zijn plek te houden.

McDonald's bangs

Deze trend klinkt misschien erg gek, maar het is oprecht schattiger dan je zou verwachten! Voor deze trend style je je pony in de vorm van een M, ofwel de M van McDonald's. Deze trend is vooral bedoeld voor de meiden met curtain bangs. Je maakt volume in je haar om een soort M vorm te maken. De trend is ontstaan op Tiktok en is ontzettend simpel om uit te voeren. Gebruik een ronde borstel om eerst je pony naar voren te föhnen. Pak vervolgens een kant van je curtain bangs en plaats de ronde borstel achter het plukje haar. Föhn het haar met de ronde borstel naar achteren en doe dit bij beide kanten. Om het haar te fixeren kun je een haarspray gebruiken. Wil je meer voluma? Gebruik dan een volumepoeder of spray bij de aanzet voor wat extra glamour.

@karalined13

My favorite part of getting ready ✨

♬ The Spins - Mac Miller
Bron: Byrdie
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top