Fashion

Met deze basic setjes in je koffer zit je sowieso goed tijdens je vakantie

Met deze basic setjes in je koffer zit je sowieso goed tijdens je vakantie

Ga jij deze zomer op een heerlijke ontspannende vakantie? Dan heb je waarschijnlijk geen zin om iedere dag te veel tijd te besteden aan het samenstellen van je outfit. Matchende setjes zijn dan de handigste outfits om mee te nemen. Ze zijn modieus maar vooral lekker makkelijk om te stylen! Dit zijn de beste basic setjes voor in je koffer voor je volgende vakantie.

Boohoo gestreepte crochet top met bijpassende broek

Crochet is in deze zomer! Dit is de perfecte outfit voor die warme zomeravonden. De crochet houdt je bedekt maar ook lekker luchtig. Deze outfit is ook een perfecte beach cover up. Deze outfit is perfect voor iedere gelegenheid op jouw volgende vakantie.

STRIPE CROCHET BRALET AND WIDE LEG TROUSER SET - €45,-

Stradivarius Bermuda met plooi en top met bandjes en plooi

Bij Stradivarius vindt je een hoop verschillende items die je kunt mixen en matchen als setjes. Maar dit prachtige witte setje is onze favoriet. De high waisted korte broek en het cropped topje vormen samen een classy maar simpele outfit die geschikt is voor een stranddagje, maar ook voor een gezellig etentje tijdens jouw tropische vakantie.

Bermuda met plooi van linnenmix - €22,99
Top met bandjes en plooi van linnenmix - €19,99

Boohoo Linen croptop met korte broek

Linnen is in deze zomer! Met dit zwarte setje kun jij jouw schouders beschermen tegen de zon. Maar deze outfit is ook een prachtige opties voor een gezellig etentje onder de sterren. Doordat het topje dichtknoopt aan de voorkant, blijft alles bedekt wat bedekt moet worden en laat je de rest van je huid lekker zichtbaar zodat jij niet oververhit raakt in de warme temperaturen.

LINEN LOOK KNOT CROP & PAPERBAG WAIST SHORTS - €25,-

Boohoo Crochet Patchwork set

Net als linnen, is crochet ook helemaal in deze zomer. Dit setje is iets minder basic, maar toch een klassieke combi. Dit is de perfecte outfit om te dragen terwijl je cultuur snuift in een mooi stadje of voor een relaxt stranddagje.

CROCHET PATCHWORK TOP & SKIRT BEACH CO-ORD - €35,-

Boohoo Shirt & Short Beach Co-Ord

Last but not least hebben we de ideale outfit om te dragen over je bikini of badpak heen. De blouse is lekker luchtig maar beschermt je schouders en rug wel goed tegen de zon. En het broekje heeft een fijne elastieke band om de taille zodat deze altijd lekker comfortabel zit. Deze outfit is ideaal voor een heerlijke strandwandeling of voor een gezellige lunch bij een strandtentje.

SHIRRED CRINKLE SHIRT & SHORT BEACH CO-ORD - €32,-
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top