Gezichtsverzorging

Beauty checklist: doe dit vóór je op vakantie gaat

Beauty checklist: doe dit vóór je op vakantie gaat

Op vakantie gaan is heerlijk, maar het is nóg fijner om onbezorgd en goed voorbereid op vakantie te gaan. En dan hebben we het niet over de praktische zaken, maar over de beauty prep! Een zonvakantie vraagt om de nodige voorbereidingen dus hebben wij een beautychecklist voor je opgesteld. Loop gewoon even deze 6 stappen door en wij garanderen je een fijne holiday! 

get a tan
1.  Get a Tan

Waarom wachten met een lekker kleurtje krijgen tot het einde van jouw vakantie? Ook de eerste paar dagen wil je je lekker voelen in je bikini en shorts. Doe jezelf een lol en ga alvast aan de slag met zelfbruiner, zodat jij je niet hoeft te schamen voor jouw winterhuidje. De Sublime Bronze duo zelfbruinende doekjes van L'Oréal Paris zijn superhandig en gemakkelijk in gebruik!

vakantie beauty
2. Pedicure, please

Bye boots, hello slippertjes! Jouw voeten mogen eindelijk weer out in the open. Geef ze wat liefde en neem een pedicure, zo zien ze er verzorgd uit in de sandaaltjes. En hoe gezellig staat een zomers kleurtje op jouw teennagels?

vkanaite checklist
3. Wax, wax, wax

Een gebronsd huidje en stoppels gaan écht niet samen. Hoe fijn is het om de hele vakantie niet te hoeven scheren? Boek een week voor je vertrek een waxafspraak. Ga -als het even kan- voor een full package; oksels, benen en bikinilijn. Dan kun je écht lui zijn op jouw vakantie.

vakantie blake lively
4. Get a Facial 

Zorg ervoor dat jouw huid in goede conditie is wanneer je op vakantie gaat. Zo voorkom je vervelende onzuiverheden. Gun jezelf een paar dagen voordat je een gezichtbehandeling om jouw huid diep te reinigen. Jouw huid heeft het überhaupt zwaar te verduren wanneer ze ineens aan de tropische zon wordt blootgesteld. Wees lief voor jouw gezicht en smeer altijd een beschermingsfactor en draag een petje of hoedje tegen direct zonlicht. En vergeet niet om zo'n twee weken voor vertrek te beginnen met exfoliëren om de dode huidcellen te verwijderen. Dit zorgt voor een optimaal bruiningsresultaat en voorkomt verstopping van de poriën.

doutzen vakantie
5. Fix your Brows 

Als je wenkbrauwen maar goedzitten! Wanneer je een zonnebril opzet, zijn eigenlijk alleen jouw wenkbrauwen zichtbaar. In de zon kunnen jouw wenkbrauwhaartjes al snel lichter worden, dus laat ze net voor jouw vertrek nog even shapen en verven. Zo ziet jouw gezicht er al direct sprekender uit.

Beauty checklist: alles wat je moet doen voor je op vakantie gaat
6. Lazy Lashes

Wil je geen make-up dragen op het strand, maar wil je ook niet met een blote billengezicht rondlopen? Dan kun je overwegen om jouw wimpers (mits ze blond zijn) te verven en permanent te krullen. Optie twee is dat je wimperextensions laat zetten. Zo heb je ook zonder make-up een wakkere blik! 

 

Wat is jouw beauty prep routine? Laat het ons weten!

Beeld: Instagram @Doutzen, @blakelively, @irinashayk, @adrianalima, @jourdandunn, @emilydidonato

Deel dit artikel
Back to top