Beauty

Dit zijn alle make-up kwasten die iedere beautylover moet hebben

Dit zijn alle make-up kwasten die iedere beautylover moet hebben

Iedere beautylover weet dat een goede look begint bij goede producten. Maar je moet natuurlijk ook de juiste tools hebben om deze producten op de juiste manier aan te kunnen brengen. Iedere make-up liefhebber heeft hiervoor een aantal kwasten nodig. Hou jij jouw collectie graag simpel en compact? Dit zijn onze favoriete kwasten die iedere beautylover moet hebben.

Een buffer kwast

Buffer kwasten zijn erg nuttig om te hebben. Je kunt er je foundation mee aanbrengen en blenden, maar je kunt er ook andere vloeibare producten mee aanbrengen en blenden. Denk hier bijvoorbeeld aan bronzers, blush, contour en nog veel meer. Buffer kwasten kun je op veel verschillende manieren toepassen en zijn daardoor een absolute must have.

Luvia E110 Prime Buffer Brush (Various Colours) - €15,45

Een kleine poederkwast

Je bent waarschijnlijk wel bekend met grote poederkwasten, maar de kleine variant is net zo belangrijk. Met deze kleinere kwasten kun je highlighter aanbrengen. Doordat de kwast kleiner is een de haartjes dichter op elkaar zitten, brengt dit jouw poeder producten erg mooi en precies aan. Dit soort kwasten zijn ook erg handig om de concealer onder je ogen mee af te poederen.

ZOEVA 105 Vegan Highlight Brush - €21,95

Een grote poederkwast

En naast de kleine poederkwast is er natuurlijk de grote poederkwast. Deze spreekt redelijk voor zich. Hiermee kun je gemakkelijk en snel je volledige gezicht afpoederen. Dit soort kwasten zijn ook erg geschikt om producten mee op het lichaam aan te brengen. Denk bijvoorbeeld aan een beetje bronzer op je schouders!

Real Techniques Powder Brush - €12,95

Een blush/bronzer kwast

Voor het aanbrengen van poederblush en bronzer heb je uiteraard ook een geschikte kwast nodig. Dit soort kwasten kun je op veel manieren toepassen. Als je een kleiner formaatje gebruikt, kun je erg precies te werk gaan. Een groter formaat is fijn wanneer je snel en met weinig product wil werken. Dit soort fluffy kwasten zijn ideaal voor allerlei soorten poeders.

NARS Bronzer Brush - €47,95

Een schuin afgesneden kwast

Een schuin afgesneden kwast is ideaal voor contour. Hiermee kun je erg gericht te werk gaan en precies de juiste hoeveelheid product op de juiste plekken aanbrengen. Dit soort kwasten zijn ook erg geschikt om blush mee aan te brengen.

BH Cosmetics Angled Blush Brush - €8,45

Een eyelinerkwast

Voor de ogen raden we aan om altijd een eyelinerkwast te hebben. Hiermee kun je eyeliners aanbrengen, maar je kunt er ook je wenkbrauwen mee doen. Daarnaast kun je met dit soort kwasten makkelijk oogschaduw aanbrengen in de vorm van eyeliner.

Inglot Makeup Brush 31T - €13,95

Een kleine blendingkwast

Tot slot is er de blendingkwast. Met deze kwast kun je oogschaduws vervagen in je arcadeboog. We raden liever een kleine kwast aan dan een grote omdat je hiermee een stuk preciezer kunt werken. Dit soort kwasten kun je ook gebruiken voor het contouren van je neus.

NYX Professional Makeup Pro Blending Brush - €10,45
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top