Health

Dit zijn de mooiste drinkflessen om mee te nemen naar de sportschool

Dit zijn de mooiste drinkflessen om mee te nemen naar de sportschool

Water drinken is belangrijk, al helemaal als je aan het sporten bent. Als je naar de sportschool gaat, heb je dus ook een goede waterfles nodig om mee te nemen voor tijdens je work-outs. Dit zijn de mooiste drinkflessen om mee te nemen naar de sportschool.

LaCardia Motivatie Drinkfles

Een waterfles die er leuk uitziet en je motiveert? Wat wil je nog meer? Deze fles heeft een handig polsbandje, zodat jij de fles ook kunt meenemen als je je handen vol hebt. Maar misschien wel het allermooiste aan deze fles zijn de motiverende teksten. Deze herinneren jou eraan om genoeg water te drinken. Deze motiverende woorden gaan gepaard met tijdstippen, die erg handig zijn voor als je het lastig vindt om gedurende de dag genoeg water te drinken. Tot slot is de fles afsluitbaar voor extra hygiëne en is hij verkrijgbaar in verschillende kleurtjes.

LaCardia Motivatie Waterfles Paars Oranje- 1 liter drinkfles - Waterfles met tijdmarkering - Paars Oranje - €21,95

Fresh Flavor Waterfles

Vind jij de smaak van water maar saai? Dan is deze waterfles echt iets voor jou. Deze handige sportfles heeft extra ruimte waar jij stukjes fruit of andere smaakmakers in kunt stoppen. De fles is makkelijk te openen en te sluiten, wat ideaal is voor als je aan het sporten bent. En dat voor een klein prijsje.

Fresh Flavor Water Bottle Pink (700ml) - €9,99

Cabau Bloom Waterfles

Met deze unieke waterfles, drink jij je water in style. In deze fles past een liter water. De fles is lekvrij en heeft een handige drinktuit. Mocht je je fles willen matchen met je gym outfit, dan zijn er meerdere ook leuke kleurtjes om uit te kiezen!

Cabau Bloom Waterfles / Drinkfles | 1 liter | Roze | Handige drinktuit & unieke maataanduiding | BPA- & Lekvrij | Drinkfles met rietje volwassenen - €22,95

Navaris enkelwandige waterfles

Tijdens het sporten moet je goed gehydrateerd blijven. Je moet dus veel drinken, en daar is deze fles perfect voor. In deze flest past maar liefst twee liter water. Hiermee kun je er dus zeker van zijn dat je je fles niet bij hoeft te vullen tijdens je work-out.

Navaris enkelwandige waterfles van rvs - Drinkfles - 2L - Extra grote roestvrijstalen fles met drinkdop - Ideaal tijdens het sporten - BPA-vrij - €22,29

Crystallove Amethyst Bottle

Voor de sportende meiden die dol zijn op kristallen, is onze laatste optie echt perfect. Deze fles is uitgerust met een kristal die volgens natuurlijke geneeskunde, meerder voordelen kan hebben voor zowel je fysieke en mentale gezondheid. En daarnaast ziet deze fles er natuurlijk ook prachtig uit. Hij is ideaal voor rustige work-outs zoals yoga.

Crystallove Amethyst Bottle - €62,-
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top