Lifestyle

De leukste outfits voor in de sportschool

De leukste outfits voor in de sportschool

Ga jij wel eens naar de sportschool, maar vind je het lastig om leuke outfits te vinden? Dan gaan wij jou daarbij helpen. Wij hebben namelijk een aantal leuke outfits onder elkaar gezet. Haal er je inspiratie uit en dan loop jij binnenkort helemaal in stijl in de sportschool.

Matching kleuren

Met deze matching outfit ga jij helemaal in stijl naar de sportschool. De rode kleur van het korte broekje komt terug in het shirt en de witte kleur in het shirt komt weer terug in de sokken en schoenen. Het is een goed bij elkaar gezochte outfit. Daarbij is het ook mogelijk om een lange, rode sportlegging aan te trekken, in plaats van het korte broekje. Het is maar net waar jij je prettiger in voelt.

Totally black

Een complete zwarte outfit klinkt misschien eentonig, maar het ziet er zeker wel mooi uit. Een lange, zwarte legging gecombineerd met een strak, zwart jasje is een ideale outfit voor als het niet zo warm is. De outfit is ook geschikt om er tijdens de winter buiten in te sporten. Nog een voordeel is dat je het jasje gemakkelijk uitdoet wanneer je het te warm krijgt. Draag er daarom een sport-bh of andere leuke top onder.

Lees ook: Skip jij deze sport? Dan ben je dus heel gezond bezig

Sport-bh of strak T-shirt

Vind jij oversized T-shirts en truien helemaal niet fijn zitten tijdens het sporten? Dan is een sport-bh of strak T-shirt misschien een betere optie voor jou. Kies een leuke kleur en match het met een kort sportbroekje of lange sportlegging. Naast wit en zwart, die met bijna alle kleuren te combineren zijn, zijn er daarnaast ook nog genoeg leuke kleurencombinaties. Denk aan blauw met grijs, groen met beige en lichtrood met donkerrood.

Trui met een korte broek

Hoewel een kort broekje met een trui misschien klinkt als een gekke combinatie, is dat niet het geval. Mocht het namelijk zo zijn dat jouw bovenlichaam sneller koud wordt dan jouw onderlichaam, dan is dit juist een slimme oplossing. Kies een leuke kleurencombinatie uit en ga kom in beweging! Het is wel slim om een sport-bh of andere top onder de trui aan te trekken. Zo heb je wel de mogelijkheid om de trui uit te trekken, mocht je het te warm krijgen.

Ook interessant: Dit is waarom je jezelf niet naar de sportschool krijgt

Grijs met roze

Er zijn heel veel kleuren die erg leuk met elkaar te stijlen zijn, twee kleuren die wij in het bijzonder willen benoemen is de kleurencombinatie roze en grijs. De vrolijke, opvallende kleur roze wordt in ‘balans’ gebracht met het rustige, neutrale grijs. Hoe deze kleuren terugkomen in de outfit maakt niet zoveel uit. Kies je voor een kort, roze broekje met een grijs T-shirt? Of toch liever een lange, grijze sportlegging met een licht roze T-shirt?

Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top