Health

TikTok is in de ban van killer work-out van maar 30 minuten

TikTok is in de ban van killer work-out van maar 30 minuten

De coronacrisis is grotendeels voorbij én de zomer komt eraan: tijd dus om weer lekker fit te worden. Op TikTok gaat nu een handige trend rond die ervoor zorgt dat je er binnen een korte tijd een complete work-out op heb zitten.

TikTok killer work-out trend van 30 minuten

We beginnen de week goed met een lekkere TikTok-trend. Hadden we het vorige week nog over de TikTok viral over de Zara dress, nu is iedereen in de ban van een heuse workout-trend waar je je billen, kuiten en buikspieren mee traint. En dat allemaal op één apparaat.

12.3.30 workout

Ben je geen fan van trainen met de gewichten en besteed je liever niet te veel tijd in de sportschool? Dan is deze deze workout-trend een handige uitkomst, mits je een goede conditie hebt dan. Deze workout is namelijk niet voor een beginnende sporter bedacht, want het is een flinke training is.

@styleangel Not doing the 12:3.30 wokrout aint 🅿️ #weightlossjourney💪🏼 #12330workout #fatlosstips #12330challenge #weightlosscheck #weightloss #absworkout ♬ Under The Influence - Chris Brown

10 x motivatie tips waardoor je gewoon écht zin krijgt om te sporten

Voor de 12.3.30 workout heb je een loopband nodig, je sportkleding en een fles water. Voor deze workout zet je de loopband op een helling van 12, de snelheid op 4,8 km/u en dat doe je voor 30 minuten. Je kunt de workout als enige training doen, maar het kan ook na je krachttraining. Het uitoefenen van de 12.3.30 workout voor je krachttraining wordt afgeraden, aangezien je lichaam dan al te moe is om met de gewichten aan de slag te gaan.

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top