Face & Sculpting

Dit zijn de beste tinted moisturizers voor een natuurlijke look

Dit zijn de beste tinted moisturizers voor een natuurlijke look

Wil jij graag een lichte dekking voor je huid maar hou je er niet van om foundation te dragen? Dan is tinted moisturizer een perfect product voor jou. Dit zijn onze favoriete producten die jou een natuurlijke look geven.

NARS Pure Radiant Tinted Moisturiser SPF30

Ben je op zoek naar een product dat je een lichte dekking geeft en je huid er echt uit laat zien als huid? Dan is deze product van Nars echt top. Het product bevat vitamine C en SPF om je huid te beschermen tegen de zon. Het is dus een dubbele winnaar!

NARS Pure Radiant Tinted Moisturiser SPF30 - getinte dagcrème - €48,-

Maybelline Super Stay up to 24H Skin Tint Foundation

Als je op zoek bent naar product dat je echt waar voor je geld biedt, is deze skin tint van Maybelline ideaal. Dit product is budgetproof een geeft je huid een prachtige lichte dekking en een mooie glow.

Maybelline Super Stay up to 24H Skin Tint Foundation + Vitamin C 30ml (Various Shades) - €16,45

bareMinerals Complexion Rescue Tinted Moisturizer

Voor de dames met een vettige huid en voor wie snel last krijgt van puistjes, is dit het ideale product. Dit product geeft een mooie, natuurlijke dekking en beschermt je huid tegen de zon met SPF 30.

bareMinerals Complexion Rescue® Tinted Moisturizer - €38,-

Ilia Super Serum Skin Tint Broad Spectrum SPF30

Deze skin tint is top voor de meiden met een droge huid. Niet alleen beschermt dit product je huid tegen de zon, het hydrateert de huid ook met hyaluronzuur en niacinamide. En natuurlijk geeft het de huid een mooie, natuurlijke look.

Ilia Beauty Super Serum Skin Tint Broad Spectrum SPF30 - getint serum - €56,-

Bobbi Brown Vitamin Skin Tint SPF 15

Voor de rijpe huid is dit product van Bobbi Brown een echte game changer. Dit product bevat verschillende vitamines waaronder vitamine B, C en E. Het heeft een anti-aging werking en is erg hydraterend.

Bobbi Brown Vitamin Skin Tint SPF 15 - getinte dagcréme - €53,-

Smashbox Tinted Moisturizer SPF 25

Dit product van Smashbox is geschikt voor alle huidtypes. Het bevat hyaluronzuur voor de juiste dagelijkse verzorging en SPF 25 voor zonbescherming. Daarnaast zit er primer in dit product die ervoor zorgt dat het product de hele dag mooi blijft zitten.

Smashbox Tinted Moisturizer SPF 25 - €42,89

Laura Mercier Tinted Moisturizer SPF30

Als laatste optie hebben we deze superfijne tinted moisturizer van Laura Mercier. Dit product bevat de vitamines C en E. Daarnaast geeft het de huid iets meer dekking dan je gewend bent van een tinted moisturizer. Dit is dus perfect voor als je iets meer dekking wil, maar geen foundation wil gebruiken.

Laura Mercier Tinted Moisturizer SPF30 - getinte dagcrème - €54,50
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top