Gezichtsverzorging

Dit zijn de beste primers met SPF

Dit zijn de beste primers met SPF

De zon is er weer! Dat betekent dat het tijd is om extra aandacht te besteden aan onze zonbescherming. Wil jij een primer gebruiken die je gezicht niet alleen klaarstoomt voor make-up, maar het ook nog eens beschermt tegen de zon? Dan zijn dit onze favoriete producten.

Charlotte Tilbury Invisible UV

Ben jij op zoek naar een primer die eigenlijk ook dient als skincare? Dan is deze primer van Charlotte Tilbury echt iets voor jou. Deze primer bevat hyaluronzuur dat ervoor zorgt dat je huid gedurende de dag goed gehydrateerd blijft. Deze primer is daardoor erg geschikt voor dames met een droge huid. En naast hydrateren biedt de primer ook goede bescherming tegen de zon.

Charlotte Tilbury Invisible UV Flawless Poreless SPF50 Primer - €49,-

ELF Suntouchable

ELF geeft jou alles wat je zoekt in een primer met dit product. Deze primer egaliseert de huid en geeft je een mooie gloed. Dit maakt het een prachtige basis voor onder je make-up. En daarnaast wordt je huid goed beschermd tegen de zon met factor 30.

e.l.f. Suntouchable! Whoa Glow SPF 30 - €15,-

Laura Mercier Pure Canvas Protecting Primer

Laura Mercier is een merk dat een favoriet is van veel beauty lovers en dat heeft een hele goede reden. Deze primer hydrateert de huid met vitamine C en E. Daarnaast egaliseert het de huid zodat je een mooie basis hebt voor de rest van je make-up. En met spf 30 wordt je gezicht ook nog eens beschermd tegen de zon.

Laura Mercier Pure Canvas Protecting Primer 50ml - €48,45

Nars Radiance Primer

Voor de dames die op zoek zijn naar een mooie glow, is deze primer van Nars perfect! Deze primer geeft je huid een mooie doorzichtige parelmoerglans. Hiermee krijgt jouw gezicht een mooie zomerse glow. En je gezicht wordt ook nog eens beschermd met spf 35.

NARS Radiance Primer SPF 35 - €41,-

Bobbi Brown Plus Protection Primer

Bobbi Brown is een icoon in de make-up wereld. Deze primer is daar ook weer het bewijs van. Deze primer trekt snel in en creëert een prachtige basis voor je make-up. Met spf 50 ben je met dit product heel goed beschermd tegen de zon.

Bobbi Brown Primer Plus Protection SPF50 40ml - €34,95

Hello Sunday The One That's Got It All

Voor de dames met een vettige huid is deze primer van Hello Sunday ideaal. De primer is erg licht en houdt je gezicht de hele dag mat. Glimmen? Jou niet gezien. En uiteraard krijg je de beste zonbescherming met factor 50.

Hello Sunday The one that´s got it all - Invisible Sun Primer SPF 50 - €28,-
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top