Haarverzorging

Dit zijn de leukste snelle haarstijlen om te proberen als je haast hebt

Dit zijn de leukste snelle haarstijlen om te proberen als je haast hebt

Als je haar maar goed zit toch? Soms heb je zin om je haar op een leuke manier te stylen, maar heb je geen tijd om uitgebreid aan de slag te gaan. Wij snappen dit en we helpen graag! Dit zijn de leukste, snelle haarstijlen voor wanneer je haast hebt.

Dubbele Dutch braid

Je haar vlechten kan een hele makkelijke en snelle manier zijn om je haar te stylen, zeker als je haast hebt. Deze haarstyle ziet er supermoeilijk uit, maar dit valt eigenlijk harstikke mee. Begin door een middenscheiding te maken. Verdeel vervolgens aan beide kanten je haar in twee delen: een deel voor je oor en het deel achter je oor. Vlecht nu het haar voor je oren in totdat je de sectie achter je oren hebt bereikt. Doe dit aan beide kanten. Pak nu vervolgens het restant van het haar voor je oor samen met de sectie achter je oor en vlecht dit. En tada! Je hebt een hele unieke haarstyle die er erg moeilijk uitziet maar dit helemaal niet is. Perfect voor als je haast hebt dus.

Bubbel braids

Bubbel braids zijn super makkelijk. Er komt namelijk helemaal geen vlechtwerk bij kijken. Gebruik kleine elastiekjes op een staartje te verdelen in kleinere stukjes. Trek het haar tussen de elastiekjes vervolgens een beetje los om ze dat bubbeleffect te geven. Je kunt dit doen met kleine plukjes, of juist met dikkere plukken. Ideaal voor als je haast hebt,

Twee kleine vlechtjes

Vind je het vervelend als je haar voor je gezicht valt gedurende de dag? Dan is dit de haarstyle voor jou. Maak een middenscheiding en pak aan beide kanten van de scheiding een plukje haar dat normaal gesproken voor je gezicht zou vallen. Als je curtain bangs of losse korte plukjes hebt, kun je deze laten hangen. Vlecht vervolgens beide plukjes en bind ze aan elkaar met een elastiekje aan de voorkant van je gezicht. Verzamel nu de rest van je haar en zet dit even vast met een haarclip. Haal nu de twee vlechtjes van de voorkant naar de achterkant van je hoofd en laat het haar in de clip weer los. Het is een hele subtiele haarstyle, maar echt superschattig.

Geknoopte knot

Draag jij je haar het liefst helemaal vast? No worries, dan hebben we ook een hele toffe haarstyle voor je. Begin met het maken van een hoge staart. Zet deze vast met een elastiek. Pak vervolgens de staart en verdeel die in twee delen. Maak nu met beide plukken twists, dit voorkomt dat je knot straks uit elkaar zakt. Nu je twee twists hebt, is het tijd om hier voorzichtig een knoop in de leggen. Trek deze niet te strak, anders beschadig je je haar. Draai het overige haar om de knoop heen en zet dit vast met een schuidspeldje. Trek de knot hier en daar wat losser totdat je tevreden bent. Haast? Geen probleem!

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top