Haarverzorging

4 makkelijke haarstijlen voor als je haast hebt

4 makkelijke haarstijlen voor als je haast hebt

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Je kijkt in de spiegel en beseft dat je te laat bent voor de les, een afspraak of zelfs een date. Geen zorgen, wij hebben vier kapsels waarmee je er goed uitziet zonder dat het je veel tijd kost.

Verschillende haartsijlen 

Het nadenken en realiseren van een goed kapsel kost in ons hoofd vaak veel tijd. Zeker als je er tip-top in orde uit wil zien, lijkt het soms wel een dagtaak om een leuke haarstijl te kiezen. Er zijn gelukkig een aantal kapsels die je in een mum van tijd klaar hebt. Ben je benieuwd naar deze kapsels? Lees dan snel verder. 

De strakke paardenstaart

Een strakke paardenstaart is altijd een klassieker als je het huis uit moet. Alles wat je nodig hebt is een elastiekje en wat haarlak om het op zijn plaats te houden. Als je een beetje extra flair wil toevoegen, probeer dan een hoofdband of scrunchie toe te voegen voor een leukere look. 

De rommelige knot

Dit is het perfecte kapsel voor de dagen dat je niet veel tijd hebt, maar er toch leuk uit wilt zien. Alles wat je nodig hebt is een elastiekje en een paar minuten om je haar in een hoge paardenstaart te trekken, het in een knotje te draaien en het eventueel vast te zetten met spelden. Voilà - je bent klaar om te gaan in een mum van tijd.

De vlechtkroon

Als je iets ingewikkelder wilt dan de rommelige knot, maar niet genoeg tijd hebt om over je hele hoofd Franse vlechten te maken, dan is deze stijl misschien precies wat je nodig hebt. Begin met het vlechten van twee kleine secties haar aan weerszijden van je hoofd en wikkel ze dan om elkaar heen tot ze één grote vlecht boven op je hoofd vormen, als een kroon. Zet eventueel vast met spelden of clips zodat alles op zijn plaats blijft.

De half knot half los

Voor de dagen dat je iets chiquers wilt dan gewoon je haar in een knot gooien, probeer dan een deel van je haar in een knot te doen en de rest lost. Alles wat je nodig hebt is een elastiekje en ongeveer vijf minuten om het bovenste deel van je haar in een hoge paardenstaart te verzamelen voordat je het in een gemakkelijke knot achter op je hoofd draait. Maak het af met wat haarlak en voilà, je begint je dag goed.

Hoe weinig tijd je ook hebt, met deze snelle kapsels kom je in een mum van tijd stijlvol en verzorgd de deur uit. Pak nu dat elastiekje en probeer deze kapsels uit. 

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top