Beauty

Dit zijn de leukste make-up looks om te dragen met Valentijnsdag

Dit zijn de leukste make-up looks om te dragen met Valentijnsdag

Vandaag is het de dag van de liefde! Dat willen we natuurlijk vieren, of je nou een date hebt of niet. Wil jij vandaag een ode brengen aan de liefde? Dit zijn de leukste make-up looks om te dragen met Valentijnsdag.

Klassieke rode lippen

Rode lippen kunnen wat ons betreft altijd! Maar met Valentijnsdag is deze kleur natuurlijk extra toepasselijk. Als je op een subtiele manier een ode wil brengen aan de dag van de liefde is dit een perfecte look. Het is simpel om uit te voeren maar valt toch lekker op. Combineer je rode lippen met een rode blush en mascara met veel volume voor een extra zwoele Valentijnsdag look.

Subtiele roze glow

Als je verliefd bent dan heb je een soort gezonde glow. Dat is wat we met Valentijndag natuurlijk willen nabootsen! Ga voor een glowy basis van crème producten om je huid te laten stralen. Maak de look extra lief met een roze blush die je goed, duidelijk aanzet op je wangen. Maak de look af met een mooie glanzende highlighter en lipgloss.

Overal hartjes

Wil je lekker creatief aan de gang met je make-up voor Valentijn? Dan kun je hartjes op je gezicht plaatsen, en dat kun je op ontzettend veel manieren doen. Zo kun je hartjes toevoegen aan je ooglook. Dit kun je doen met eyeliner of zelfs met steentjes als je van echt opvallend houdt. Wat je ook kunt doen is werken met 'negative space'. Dit doe je door een plakbandje in de vorm van een hartje op je wang of ooglid te plakken waar je wil dat het hartje komt. Breng vervolgens een roze blush of oogschaduw aan rondom het plakbandje en vervaag dit aan de randjes. Haal vervolgens je plakband weg en je hebt een prachtig hartje!

Graphic liner

Voor een sexy en intense look is graphic liner ideaal voor een dag als deze. Ga voor een roze of rode kleur en wees niet bang om je creativiteit los te laten op je oog. Je kan een cut-crease look maken of bijvoorbeeld een hartje verwerken in je eyeliner. Je kan deze look vrij simpel houden, of juist lekker over de top gaan!

Roze op de ogen

Tot slot gaan we nog even terug naar een wat meer simpele look. Roze is voor vandaag de perfecte kleur om te dragen op je ogen, het is ook geen toeval dat het op een woensdag valt toch! Ga daarom voor een subtiele smokey eye met roze oogschaduw. Maak de look vervolgens af met wat glans. Denk aan een glitteroogschaduw op het bewegend ooglid, een mooie highlighter en natuurlijk lipgloss.

Beeld: NL Beeld
Deel dit artikel
Back to top