Fashion

De leukste sieradentrends van dit moment 

De leukste sieradentrends van dit moment 

Statement oorbellen, de leukste kettinkjes, verschillende armbandjes en de mooiste ringen. Wij krijgen er geen genoeg van. Jij wel? Welke sieraden zijn op dit moment helemaal hot? Dit zijn de leukste sieradentrends van dit moment.

Lees ook: Goud of zilver? Deze kleur sieraden past het beste bij jou

Let’s go to the beach

Je draagt ze misschien wel op dit moment, parels of schelpen. Parels en schelpen zijn helemaal dé trend van nu. Wanneer wij eerst alleen schelpen en parels droegen in de zomer, draag je nu het souvenir armbandje van vakantie het hele jaar door. De parelsieraden zijn in verschillende stijlen te verkrijgen. Zo ga je all out met een parelketting of kies je voor een subtiele parel op een oorbel.

Back in the day

Van vintage ringen met een grote steen tot aan tijdloze horloges. Dit is hét moment om de ring van je oma uit de kast te pakken. Vintage sieraden zijn helemaal hip. Wij vinden het super classy.

The bigger the better

Het oude gezegde ‘The bigger the hoop, the bigger the hoe’, is niet meer van toepassing. Je sieraden zijn op dit moment niet groot genoeg. Dan hebben wij het over oorbellen, maar ook over armbanden, kettingen en ringen. Je gaat helemaal los!

The more the merrier

Grote sieraden zijn een trend, maar ook veel sieraden. Verschillende armbanden en kettingen, je hele oor vol met mooie oorbellen en om elke vinger een ring. Het beste excuus om nieuwe sieraden te kopen.

Love love

Niet alleen in de liefdesmaand februari is het dragen van hartjessieraden cute. De hartjessieraden zie je overal voorbijkomen. Subtiel of juist door middel van een grote statement ketting. Cuteness overload!

Teardrop

In 2024 is de bekende oorbellen niet meer weg te denken, de teardrop oorbel. Super classy, hip en maakt elke outfit af. Wij zijn fan!

For the body

We kunnen niet alleen onze bekende sieraden dragen, maar ook sieraden voor het lichaam. Denk aan een belly chain, een mooie ketting op je rug of zelfs een heel topje van juwelen. Ontzettend leuk voor een feestje of voor de zomer.

I can buy myself flowers 

Bloemen, bloemen en nog eens bloemen. Ook bloemen zie je op veel manieren terugkomen. Kleine bloemetjes verwerkt in een armbandje of een grote bloem in je oor.

Besties 

Vroeger droegen wij de bekende ‘friends forever’ ketting. Het dragen van een sieraad met je bestie is nog steeds super cute. Alleen doen we het nu op een subtielere manier. Via een matching armbandje, ketting of via een ‘best friend ring’.

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top