Fashion

Goud of zilver? Deze kleur sieraden past het beste bij jou

Goud of zilver? Deze kleur sieraden past het beste bij jou

Als we ergens vaak over kunnen twijfelen, is het wel de kleur van sieraden. Want ga je voor goud of zilver? En wat als je beide opties mooi vindt? We kunnen de keuze gelukkig wat makkelijker voor je maken, want er is zeker een bepaalde kleur die het beste past bij bijvoorbeeld de ondertoon van je huid.

Ben je benieuwd welke kleur sieraden het beste bij jou past? Goed nieuws! In dit artikel lees je namelijk alles over gouden en zilveren sieraden.

 

Heeft je huid een koude of warme ondertoon?

Is het je al eens opgevallen dat blondines vaak zilver dragen en brunettes goud? Toch is het niet zo dat dit een soort ‘regel’ is. In sommige gevallen is het juist andersom en staat het net zo mooi! Twijfel je? Dan kun je kijken naar de ondertoon van je huid en je kunt hier heel makkelijk achterkomen. Pak een stuk wit papier en houd deze naast je gezicht. Zie je een gele gloed? Dan heb je een warme ondertoon en kun je het beste kiezen voor gouden sieraden. Is jouw huid toch meer rood of roze? Dan heb je een koele ondertoon en passen zilveren sieraden het beste bij je.

Aderen bekijken

Oké, dit klinkt misschien een beetje raar, maar het bekijken van je aderen kan echt helpen om te bepalen welke kleur sieraden het beste bij jou past. Zijn je aderen blauw? Dan heb je een koele ondertoon en passen zilveren sieraden het beste bij je. Hebben je aderen toch meer een groene kleur? Dan heeft je huid een warme ondertoon en passen gouden sieraden dus beter bij je!

Kwestie van smaak

Heeft je huid een warme ondertoon, maar vind je zilveren sieraden het mooist? Dan moet je natuurlijk gewoond deze sieraden dragen! Uiteindelijk is het een kwestie van smaak en zijn dit tips waarmee je de juiste kleur kunt bepalen. Maar het belangrijkste is dat jij jezelf comfortabel en zelfverzekerd voelt wanneer je bepaalde sieraden om hebt. 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top